Кухонні ножі KAI
Кухонні ножі KAI - японський витвір мистецтва, більш ніж 100 років традицій і досвіду виробництва справжніх японських ножів найвищої якості!
- Сортувати:
- дешевше
- дорожче
- нові надходження
- популярність
- Товари1 — 60(всього 161)
- 123
- KAI (Японія)TDMS-300
- KAI (Японія)TDMS-310
- Товари1 — 60(всього 161)
- 123
Ножі японського виробника KAI відомі в Японії як самі зроблені й майстерно виконані ножі для готування їжі. Технологія виконання ножа заснована на стародавньому мистецтві виготовлення мечів. Ножі від фірми KAI відрізняються по-східному неповторним дизайном, винятково високоякісною сталлю, бездоганною гостротою й при цьому повною безпекою в роботі, стилізованою формою й продуманістю до дріб'язків у кожному окремому ножі. Хто хоча б один раз тримав у руках кухонний ніж KAI, уже не зможе його забути ніколи, вони ні із чим не порівнянні, їх почерк ні із чим не поплутаєш.
Японські професійні ножі KAI – це справжнє твір мистецтва ручної роботи з неповторною технологією й дизайном. На своїй батьківщині виробу марки KAI мають неперевершений ступінь популярності й культовий статус. Підприємство, засноване в 1908 році в місті Seki, розбудовується на основі більш ніж 100-літніх традицій і робить вироби виняткової гостроти й функціональності. Один з бестселерів KAI – японський кухонний ніж. Усі продукти проводяться по багатовікових традиціях японських ковалів самурайських мечів. Технічні інновації й прагнення до естетики, надають серії кухонних ножів KAI неповторну індивідуальність і безмежне визнання. Штаб-квартира групи компаній KAI розташована в Токіо, філії перебувають у Гонг-Конге, Портланде (США) і Золінгене (Німеччина).
Серія кухонних ножів SHUN має широку палітру ножів, виготовлених з дамаської сталі. Вона має успіх у кухарів-професіоналів і просто амбіційних аматорів. Професійні ножі серії SHUN виготовлені зі `специальноразработанной` нержавіючої дамаської сталі, що складається з 32 шарів. Внутрішній шар виготовлений зі сталі VGold-10. Ця сталь надзвичайно стійка до корозії й має неймовірну міцність (61±1 HRC, 1,0% вуглецю, 1,5% кобальту), що дозволяє лезам залишатися гострими протягом дуже довгого часу. Завдяки особливостям ручного заточення леза, ножі серії SHUN мають неймовірну гостроту, що дозволяє їм, як ніяким іншим ножам, легко різати навіть самі тверді продукти. Ця гострота, у комбінації з гармонічним розподілом ваги ножа, дозволяє працювати й не почувати втоми.
Інновативна серія Seki Magoroku Composite складається з 8 клинків різних форм із двостороннім шліфуванням. Клинок поєднує два різні сорти стали в надзвичайно гарної, створює напружений контраст, обробці. Відполіроване до блиску лезовиготовлено зі сталі VG-10 зі ступенем твердості HRC 61+1, обух виготовлений зі сталі SUS420J2.
Нова серія Seki Magoroku Vintage – це особлива серія ножів. Клепана дерев'яна рукоятка й блискуче відполіроване лезо з 3-шаровий вуглецевої сталі з показником міцності 59±1 HRC надають ножам класичний вид. Обидві половинки рукоятки зроблені з японської берези й міцно скріплено 3 сталевими заклепками із серцевиною ножа. Кріпильне кільце зі сталі створює гармонічний перехід до опуклого шліфованого леза ножа. У якості відмітного знака 3-шарова сталь має тонку карбовану лінію уздовж ріжучою поверхні, що надає ножам особливу естетику.
Серія Seki Magoroku Red Wood представляє традиційні японські ножі, які проводяться в подібній формі вже більше сотні років. Крім того, серія доповнена деякими формами європейських ножів. Ця серія відрізняється блискучим, відполірованим лезом з високоякісної сталі міцністю 58±1 HRC і дуже тонко полірованою заточенням, яке надає ножам високу ріжучу здатність. Рукоятка традиційної форми виготовлена із цінної деревини. міцна деревина містить багато масла й тому відрізняється водостійкістю. Поліроване кріпильне кільце з поліпропілену гармонійно доповнює колір дерев'яної рукоятки.
Серія Wasabi Black – поліроване лезо, чорна рукоятка: ці дизайнерські японські ножі, виконані з міцної сталі (58±1 HRC), додадуть Вашій кухні неповторний східний колорит. Для серії Wasabi була розроблена ручка з особливої комбінації бамбукової пудри й поліпропілену, яка забезпечує оптимальні гігієнічні властивості, у тому числі завдяки природнім антибактеріальним властивостям бамбука.
В інтернет-магазині ProfiMax, Ви можете купити професійні японські ножі KAI за кращими цінами в Києві й усій Україні: Дніпропетровськ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Полтава, Черкаси, Суми, Львов, Кіровоград, Чернігів, Рівне, Хмельницький, Ужгород, Луцьк, Вінниця, Івано-Франківськ, Житомир, Маріуполь, Чернівці, Тернопіль, Бердянськ, Кривій Ріг, Кременчук, Херсон, Миколаїв.