• Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0768 для нарізки м'яса, 18см

    • DM-0768
      8 999.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0768

Тип ножа: Для нарізки м'яса, малий

Загальна довжина (мм): 302

Довжина клинка (мм): 180

Довжина рукояті (мм): 122

Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX

Твердість клинка (HRC): 61

Матеріал рукояті: чорне дерево Пакка

Ніж кухонний KAI SHUN DM-0768 Small Slicing Knife  – японський кухонний ніж для нарізки від виробника KAI призначений для тонкої й точної нарізки рівними скибочками від м'ясних виробів як у сиром так приготовленому виді, наприклад готової шинки або філейного м'яса свинини (яловичини) до овочів. Професійний японський ніж-слайсер дозволяє зробити бездоганну нарізку шеф-кухареві для будь-якого ресторанного блюда, гарній господарці ідеально подати святкова вечеря, а ведучому кулінарної телепередачі подати справжній майстер-клас. Ножі найвищої якості серії Shun об'єднали в собі майстерність ручної роботи, високоточну техніку виконання й елітний стильний дизайн. Кожне лезо ножа виготовлене з 32–х шаровий візерункової дамаської сталі бездоганною гостроти, внутрішній шар леза виконаний з високоякісної сталі VG-MAX, стійкої до корозії, яку практично неможливо зламати. Лезо ножа має двостороннє заточення, дозволяє виконувати точну й тонку нарізку без прилипання їжі до поверхні ножа, працювати із дрібними продуктами, такими як часник і робити неймовірна приємність і легкість у роботі протягом тривалого часу. Зручна рукоять ножа виготовлена з однієї з найкрасивіших деревин у світі - дерева Пакка (PakkaWood), яке має міцність набагато вище чому в дуба й, завдяки насиченості маслянистими речовинами й особливій обробці, не піддана гниттю й псування комахами. Ніж оснащений болестером (суцільнометалевим кільцем), що не дозволяє руці доторкатися до дуже гострого леза ножа й завдяки чому запобігає скупчення їжі в місцях з'єднання з лезом. Оголів'я рукоятки (п'ята рукоятки) - з нержавіючої сталі SUS 416, яка продовжує термін служби ножа. Легкий рез ножа доведений до досконалості не дасть Вам відчути утома навіть при великому навантаженні в роботі, комфорт, зручність і довговічність - криються в секретах виготовлення кухонних ножів японськими майстрами.

Покупці цього товару також вибирають

Поставити питання Написати відгук