• Наявність уточнюйте
  • Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0705 хлібний, 23см

    • DM-0705
      10 786.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Ніж кухонний KAI SHUN CLASSIC DM-0705

Тип ножа: Хлібний

Довжина клинка (мм): 230

Довжина рукояті (мм): 122

Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX

Твердість клинка (HRC): 61 Матеріал рукояті: чорне дерево Пакка

Ніж KAI SHUN DM-0705 Bread Knife  – кухонний ніж для нарізки хліба від японського виробника KAI відрізняється від усіх інших ножів довгим клинком однакової ширини із хвилястої ріжучою крайкою у вигляді невеликих зубчиків, що дозволяє розрізати хлібобулочні вироби й кірку хліба, не зіпсувавши й не зім'явши свіжу м'якушку. Хвилясте заточення – запатентована виробником, хвилі леза ножа розходяться від центру в протилежних напрямках, небагато звиваючись назовні. Завдяки формі й гостроті фірмового хвилеподібного заточення, хлібний ніж дозволяє ідеально рівно нарізати кожний шматочок хліба, без крихт. Крім цього, ніж DM-0705 найчастіше використовують для нарізки великих фруктів із твердою кіркою (кавун, диню, ананас) або зовсім м'яких продуктів (томатів). Професійні ножі найвищої якості серії Shun об'єднали в собі майстерність ручної роботи, високоточну техніку виконання й елітний стильний дизайн. Кожне лезо ножа виготовлене з 32 шаровий візерункової дамаської сталі бездоганною гостроти, внутрішній шар леза виконаний з високоякісної сталі VG-MAX, стійкої до корозії, яку практично неможливо зламати. Кухонний японський хлібний ніж має двостороннє заточення, дозволяє виконувати рівномірну нарізку хлібних виробів порціонними бездоганними шматочками. Зручна рукоять ножа виготовлена з однієї з найкрасивіших деревин у світі - чорного дерева Пакка (PakkaWood), яке має міцність набагато вище чому в дуба й, завдяки насиченості маслянистими речовинами й особливій обробці, не піддана гниттю й псування комахами. Ніж оснащений болестером (суцільнометалевим кільцем), що не дозволяє руці доторкатися до дуже гострого леза ножа й завдяки чому запобігає скупчення їжі в місцях з'єднання з лезом. Оголів'я рукоятки (п'ята рукоятки) - з нержавіючої сталі SUS 416, яка продовжує термін служби ножа. Легкий рез, бездоганна гострота леза й елітне виконання ножа принесе Вам дійсна насолода при нарізці хліба й хлібобулочних виробів, одного разу спробувавши виконати нарізку й просто потримати ніж у руках, Ви вже просто не зможете забути ніж, секрети виготовлення якого передавалися з покоління в покоління митецькими японськими майстрами. 

Покупці цього товару також вибирають

Поставити питання Написати відгук