Традиційні японські ножі Янагіба, Деба, Кіріцуке
Традиційні японські професійні кухонні ножі для тонкої й рівної нарізки й оброблення морепродуктів і риби.
- Сортувати:
- дешевше
- дорожче
- нові надходження
- популярність
- yanagiba 230
Рибні ринки в Країні Висхідного Сонця, де продають свіжовиловлених величезних тунців, знамениті на увесь світ. Майстри по обробленню великої риби, користуються спеціальними ножами Deba bocho і Yanagi ba.
Деба, призначений для первинної обробки й перерубування риб'ячих костей, перед готуванням філе. Потім використовується онагіба, клинок для тонких робіт, і нарізки в один рух.
Янагіба (переводиться як "Аркуш верби") одна із традиційних форм професійного ножа японської кухні. Застосовується для оброблення риби й морепродуктів і є сновним інструментом для готування суши й сашимі. Відрізняється тонким вузьким клинком у формі вербового листа. Традиційно має однобічні спуски, функціонально близький до європейського філейного ножа.
В інтернет-магазині ProfiMax, Ви можете купить кухонні ножі Янагіба, Деба, Накірі за кращими цінами в Києві й усій Україні: Дніпропетровськ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Полтава, Черкаси, Суми, Львов, Кіровоград, Чернігів, Рівне, Хмельницький, Ужгород, Луцьк, Вінниця, Івано-Франківськ, Житомир, Маріуполь, Чернівці, Тернопіль, Бердянськ, Кривій Ріг, Кременчук, Херсон, Миколаїв.