• Ніж KAI SHUN Classic DM-0718 Сантоку з рифленням, 18см

    • DM-0718
      9 240.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Ніж кухонний KAI SHUN Classic DM-0718

Тип ножа: Сантоку

Довжина клинка (мм): 180

Довжина рукояті (мм): 122

Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX

Твердість клинка (HRC): 61

Тип заточення: plain, рифлення на клинку

Матеріал рукояті: чорне дерево Пакка

Ніж KAI SHUN DM-0718 Santoku - японський кухонний шеф-ніж Сантоку від виробника KAI відрізняється від інших моделей хвилеподібними (гребінцевими) виїмками на бічних поверхнях леза ножа, максимально зменшують прилипання продуктів. Кухонний ніж визнаний кухарями в усьому світі кулінарного мистецтва як професійний ніж Сантоку й призначений для нарізки продуктів вимагають високої майстерності. Santoku переводиться з японського як "три чесноти", з його допомогою можна чистити, різати й шаткувати городин (фрукти), обробляти м'ясо, рибу й практично будь-які продукти, одержавши в результаті ідеально нарізані скибочки. Серія японських ножів SHUN об'єднала в собі майстерність ручної роботи, високоточну техніку виконання й елітний стильний дизайн. Клинок ножа виготовлене з 32-х шаровий візерункової дамаської сталі бездоганною гостроти, внутрішній шар леза виконаний з високоякісної сталі VG-MAX, стійкої до корозії, яку практично неможливо зламати. Лезо ножа має двостороннє заточення, дозволяє виконувати точну й тонку нарізку, працювати із дрібними продуктами, такими як часник і робити неймовірна приємність і легкість у роботі протягом тривалого часу. Зручна рукоять ножа виготовлена з однієї з найкрасивіших деревин у світі - чорного дерева Пакка (PakkaWood), яке має міцність набагато вище чому в дуба й, завдяки насиченості маслянистими речовинами й особливій обробці, не піддана гниттю й псування комахами. Ніж оснащений болестером (суцільнометалевим кільцем), що не дозволяє руці доторкатися до дуже гострого леза ножа й завдяки чому запобігає скупчення їжі в місцях з'єднання з лезом. Оголів'я рукоятки (пятка рукоятки) - з нержавіючої сталі SUS 416, яка продовжує термін служби ножа. Ніж прекрасно збалансований - широке лезо при вузькій рукояті, дає кухареві досить місця для долоні й волі в маніпуляціях, що дуже важливо для роботи з більшою кількістю різноманітних продуктів. Посилене заточення в носовій частині ножа дозволяє зробити нарізку зелені, часнику й інших дрібних продуктів правильної й бездоганно точної. Японський професійний шеф-ніж Scalloped Santoku користується величезним попитом у кухарів елітних ресторанів, у провідних телепередач про кухарське мистецтво й у майстрів своєї справи.

Покупці цього товару також вибирають

Поставити питання Написати відгук