• Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0710 обвалочний, 150мм

    • DM-0710
      8 107.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0710

Тип ножа: Обвалочний

Довжина клинка (мм): 150

Довжина рукояті (мм): 122

Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX

Твердість клинка (HRC): 61

Тип заточення: plain

Матеріал рукояті: чорне дерево Пакка

Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0710 Boning Knife  – кухонний обвалочний ніж від виробника KAI призначений для професійною оброблення м'яса, а саме для видалення м'яса з кості. Лезо ножа має спеціально розроблену форму, завдяки якій м'ясо практично не прилипає до ножа, що заощаджує Ваш дорогоцінний час. Відокремити м'ясо від кістки не під силу кожному ножу, та й не дуже зручно. Японські обвалочні ножі для м'яса відмінно підійдуть для роботи зі свининою, яловичиною, бараниною, телятиною й птахом, легко й швидко відокремлюють м'ясо від кістки, не давши відчути утоми. Професійний ніж для видалення м'яса з кості серії SHUN об'єднав у собі майстерність ручної роботи, високоточну техніку виконання й елітний стильний дизайн. Кухонний ніж виготовлений з 32-х шаровий візерункової дамаської сталі бездоганною гостроти, внутрішній шар леза виконаний з високоякісної сталі VG-MAX, стійкої до корозії, яку практично неможливо зламати. Лезо ножа має двостороннє заточення, дозволяє точно й тонко працювати з м'ясними виробами й робити неймовірна приємність і легкість у роботі протягом тривалого часу. Зручна рукоять ножа виготовлена з однієї з найкрасивіших деревин у світі - чорного дерева Пакка (PakkaWood), яке має міцність набагато вище, чим у дуба й, завдяки насиченості маслянистими речовинами й особливій обробці, не піддана гниттю й псування комахами. Ніж оснащений болестером (суцільнометалевим кільцем), що не дозволяє руці доторкатися до дуже гострого леза ножа й завдяки чому запобігає скупчення їжі в місцях з'єднання з лезом. Оголів'я рукоятки (п'ята рукоятки) - з нержавіючої сталі SUS 416, яка продовжує термін служби ножа. Японський обвалочний ніж з неймовірно гострий заточенням допоможе Вам швидко й легко відокремити м'ясо птаха, риби або впорається з більшими костями.

Покупці цього товару також вибирають

Поставити питання Написати відгук