• Наявність уточнюйте
    Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0727 Сантоку, 14см
  • Ніж KAI SHUN CLASSIC DM-0727 Сантоку, 14см

    • DM-0727
      9 165.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Ніж кухонний KAI SHUN CLASSIC DM-0727

Тип ножа: Сантоку

Довжина клинка (мм): 140

Довжина рукояті (мм): 112

Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX

Твердість клинка (HRC): 61

Матеріал рукояті: чорне дерево Пакка

Ніж кухонний KAI SHUN DM-0727 Сантоку - японський ніж який визнаний кухарями в усьому світі кулінарного мистецтва як професійний шеф-ніж і відрізняється від моделей ножів KAI SHUN DM-0702 маленьким лезом в 14 см, за що він і одержав назву "маленький Сантоку". Назва самої серії Santoku переводиться з японського як "три чесноти", і як правило, ніж використовується для трьох видів робіт: для м'яса, риби й овочів. Ніж прекрасно збалансований - широке лезо при вузькій рукояті, дає кухареві досить місця для долоні й волі в маніпуляціях, що дуже важливо для роботи з більшою кількістю різноманітних продуктів. Посилене заточення в носовій частині ножа дозволяє зробити нарізку зелені, часнику й інших дрібних продуктів правильної й бездоганно точної. Завдяки проміжному кільцю (болестеру), яке розташовано між лезом і рукояткою, запобігає скупчення їжі в місцях з'єднання з лезом і виключається дотик руки до гострого леза.а накладка з нержавіючої сталі SUS 416 продовжує термін служби ножа. Лезо ножа двостороннього заточення виконане з гарної й дуже надійної 32 шаровий візерунок багатошарової даммаскою стали, а внутрішній шар - з високоякісної сталі VG-MAX, що забезпечує його антикорозійними властивостями й надміцним лезом, яке практично неможливо зламати. Зручна рукоять ножа виготовлена з однієї з найкрасивіших деревин у світі - африканського чорного дерева Пакка (PakkaWood), яке має міцність набагато вище чому в дуба й завдяки насиченості маслянистими речовинами й особливій обробці не піддана гниттю й псування комахами. Японський професійний шеф-ніж Сантоку - це істинно японський шедевр, який користується величезною популярністю в справжніх професіоналів і майстрів кулінарного мистецтва.

Покупці цього товару також вибирають

Поставити питання Написати відгук