Кухонний ніж Янагіба Satake Yanagiba 804-134, 210мм
-
804-134
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Японський кухонний ніж Satake Yanagiba 804-134
Тип ножа: Янагіба
Довжина леза: 21 см
Ширина леза: 2,9 см
Товщина леза приблизно: 2.3 мм
Матеріал леза: нержавіюча сталь
Твердість сталі: 58 HRC
Матеріал ручки: Дерево магнолія
Заточування леза: одностороннє
Країна виробництва: Японія
Ніж Янагіба для суші та сашимі - традиційний японський ніж для нарізання свіжого філе на майже прозорі скибочки. Ідеально підходить для приготування суш і сашімі, рибного карпаччо та інших страв з дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке та жорстке лезо забезпечує ретельну точність, а одностороннє шліфування забезпечує чистий зріз. Найкраще використовувати ніж Yanagiba рівномірним рухом в одному напрямку: на себе.