• Кухонний ніж Янагіба Satake Yanagiba 804-134, 210мм

    • 804-134
      1 449.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський кухонний ніж Satake Yanagiba 804-134

Тип ножа: Янагіба

Довжина леза: 21 см

Ширина леза: 2,9 см

Товщина леза приблизно: 2.3 мм

Матеріал леза: нержавіюча сталь

Твердість сталі: 58 HRC

Матеріал ручки: Дерево магнолія

Заточування леза: одностороннє

Країна виробництва: Японія

Ніж Янагіба для суші та сашимі - традиційний японський ніж для нарізання свіжого філе на майже прозорі скибочки. Ідеально підходить для приготування суш і сашімі, рибного карпаччо та інших страв з дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке та жорстке лезо забезпечує ретельну точність, а одностороннє шліфування забезпечує чистий зріз. Найкраще використовувати ніж Yanagiba рівномірним рухом в одному напрямку: на себе.

Поставити питання Написати відгук