• Наявність уточнюйте
  • Ніж KAI Wasabi Black 6715Y Янагіба, 15см

    • 6715Y
      2 140.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський ніж KAI Wasabi Black 6715Y

Тип ножа: Янагіба

Довжина леза: 150 мм

Довжина рукоятки: 126 мм

Заточення леза: Однобічна

Матеріал леза: сталь  6A/1K6

Твердість леза: 58 +/-1 HRC

Рукоятка: Чорна рукоятка виконана з особливою комбінацією бамбукової пудри й поліпропілену.

Країна виробник: Японія

Ніж KAI Wasabi black 6715Y Yanagiba - професійний філейний японський ніж від виробника KAI серії Wasabi black призначений для найтоншої нарізки таких блюд як суши, роли й сашимі. Серія Янагіба одержала свою назву винятково через форму ножа, справа в тому, що з японського "Yanagiba" переводиться як листок верби й дійсно форма ножа для готування суши точно повторює всі обриси листа верби. Це ідеальний ніж для нарізки сирої риби, крабів і інших морепродуктів і самих суши. У Японії місцеві жителі готовлять суши винятково за допомогою ножа Янагіба. Цей ніж має міцне довге лезо з порівняно вузьким полотном, що дозволяє робити найтонші й рівні зрізи одним рухом руки без сминання й прилипання продуктів до леза ножа. Серію Wasabi black відрізняє високоякісна нержавіюча сталь із полірованим лезом і чорною рукояткою в особливому дизайнерському виконанні. Цей професійний японський ніж використовується з успіхом шеф-кухарями в суши-барах, ресторанах, елітних закладах, а також у домашніх умовах, надаючи особливий східний колорит. Технічно виконаний бездоганно, на основі стародавніх японських традицій підроблення мечів, з удосконаленими тенденціями сьогоднішнього часу. Має болестер - проміжне кільце, яке розташовано між лезом і рукояткою, завдяки якому запобігає скупчення їжі в місцях з'єднання з лезом, крім цього не дозволяє руці доторкатися до дуже гострого леза однобічного заточення. Ручка ножа виконана з поліпропілену й бамбукової пудри, яка має антибактеріальні властивості. Безпечний і легкий у роботі японський традиційний ніж для ролів і суши довгий час тримає заточення гострої, дуже зручний у роботі, одержав визнання від дійсних майстрів своєї справи, кухарів-аматорів суши й просто справжніх профі кулінарного мистецтва.

Покупці цього товару також вибирають

Поставити питання Написати відгук