• Ніж KAI Seki Magoroku Red Wood MGR-0240Y Янагіба, 24см

    • MGR-0240Y
      4 299.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Ніж KAI Seki Magoroku Red Wood MGR-0240Y - японський кухонний ніж для суши й сашимі, ролів, філе сирої риби, крабів і різних морепродуктів.

Тип ножа: Янагіба

Довжина клинка (мм): 240 Товщина леза: 2.4 мм (по самій товстій частині обуху)

Загальна довжина (мм): 374

Довжина рукояті (мм): 134

Матеріал клинка: полірована високоякісна сталь

Твердість клинка (HRC): 58

Тип заточення: одностороннє

Матеріал рукояті: Цінна деревина

Країна: Японія

Японський кухонний ніж Янагіба одержав свою назву через особливу форму, що нагадує лист верби, що по-японськи звучить як « іагі-ба». Цей ніж має міцне довге лезо з порівняно вузьким полотном і тонкої ріжучою крайкою, що дозволяє робити найтонші й рівні зрізи одним рухом руки. У Японії місцеві жителі нарізають суши й сашимі винятково за допомогою ножа форми Янагіба. Це ідеальний ніж для нарізки філе сирої риби, крабів і різних морепродуктів.

Серія Seki Magoroku представляє традиційні японські ножі, які проводяться в подібній формі вже більше сотні років. Крім того, серія доповнена деякими формами європейських ножів. Ця серія відрізняється блискучим, відполірованим лезом з високоякісної сталі міцністю 58±1 HRC і дуже тонко відполірованою заточенням, яке надає ножам високу ріжучу здатність. Рукоятка традиційної форми виготовлена із цінної деревини. Ця міцна деревина містить багато масла й тому відрізняється водостійкістю. Поліроване кріпильне кільце з поліпропілену гармонійно доповнює колір дерев'яної рукоятки.

 
Середній рейтинг: 5, відгуків: 1
    Заказ оформили и доставили быстро. Нож очень красивый и острый, хоть и не дешево, но качество не вызывает сомнения.
Поставити питання Написати відгук