Ніж KAI Seki Magoroku Red Wood MGR-0240Y Янагіба, 24см
-
MGR-0240Y
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Ніж KAI Seki Magoroku Red Wood MGR-0240Y - японський кухонний ніж для суши й сашимі, ролів, філе сирої риби, крабів і різних морепродуктів.
Тип ножа: Янагіба
Довжина клинка (мм): 240 Товщина леза: 2.4 мм (по самій товстій частині обуху)
Загальна довжина (мм): 374
Довжина рукояті (мм): 134
Матеріал клинка: полірована високоякісна сталь
Твердість клинка (HRC): 58
Тип заточення: одностороннє
Матеріал рукояті: Цінна деревина
Країна: Японія
Японський кухонний ніж Янагіба одержав свою назву через особливу форму, що нагадує лист верби, що по-японськи звучить як « іагі-ба». Цей ніж має міцне довге лезо з порівняно вузьким полотном і тонкої ріжучою крайкою, що дозволяє робити найтонші й рівні зрізи одним рухом руки. У Японії місцеві жителі нарізають суши й сашимі винятково за допомогою ножа форми Янагіба. Це ідеальний ніж для нарізки філе сирої риби, крабів і різних морепродуктів.
Серія Seki Magoroku представляє традиційні японські ножі, які проводяться в подібній формі вже більше сотні років. Крім того, серія доповнена деякими формами європейських ножів. Ця серія відрізняється блискучим, відполірованим лезом з високоякісної сталі міцністю 58±1 HRC і дуже тонко відполірованою заточенням, яке надає ножам високу ріжучу здатність. Рукоятка традиційної форми виготовлена із цінної деревини. Ця міцна деревина містить багато масла й тому відрізняється водостійкістю. Поліроване кріпильне кільце з поліпропілену гармонійно доповнює колір дерев'яної рукоятки.
Супутні товари:
Покупці цього товару також вибирають
-
- 15.08.2018
- Аркадий
Заказ оформили и доставили быстро. Нож очень красивый и острый, хоть и не дешево, но качество не вызывает сомнения.