• Наявність уточнюйте
  • Ніж KAI SHUN PREMIER TIM MALZER TDM-1742 Накірі, 14см

    • TDM-1742
      11 209.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Ніж кухонний KAI SHUN PREMIER TIM MALZER TDM-1742

Тип ножа: Накірі

Довжина клинка (мм): 140

Загальна довжина (мм): 250

Довжина рукояті (мм): 110

Матеріал клинка: Дамаська сталь що складається з 32 шарів і VG-MAX

Твердість клинка (HRC): 61

Тип заточення: plain

Матеріал рукояті: ламіноване горіхове дерево

Ніж Накірі KAI TDM-1742 професійний ніж із серії Shun Premier, преміум класу, виготовлений з багатошарової дамаської сталі від знаменитого німецького шеф-кухаря Тіма Мельцера (Tim Mälzer).

Поверхня леза ножа має особливу текстуру, яка відома в Японії як Tsuchime, завдяки цьому ножі здобувають особливу естетику, не піддану змінам часу. А особливо симетрична форма рукоятки ножа гарантує бездоганну точність і ріжучу здатність, як для правшів, так і для лівш. Як говорить Тім Мельцер: «Гарний ніж не тільки полегшує роботу, але й сприяє успіху.» Цей принцип підтверджується кожним ножем, ретельно й скрупульозно виготовленим японськими майстрами ковальської справи з міста Seki.

Професійні ножі Shun виготовлені зі спеціально розробленої нержавіючої дамаської сталі, у кожному ножі 32 шару. Внутрішній шар зроблений зі сталі VGold-10 (61±1 HRC, 1% вуглецю, 1,5% кобальту). Ця сталь надзвичайно стійка до корозії й неймовірна міцна. Таку сталь практично неможливо зламати, як неможливо зламати віник, що складається з безлічі прутиків. Багато помилково вважаються, що гострий ніж несе підвищений ризик травм при роботі з ним. Насправді, практично всі випадкові побутові травми при роботі з ножами пов'язані з лезом, що затупилося. Гострий ніж не зсковзує з поверхні нарізається продукту, він буквально провалюється в нього, як у м'яке масло, тримаючи заданий напрямок, а тупий ніж дуже важко вести в одному напрямку, доводиться пиляти продукт, що утрудняє контроль над напрямком зрізу.

Ніж Накірі традиційний японський ніж для нарізки овочів. Накірі (Nakiri) - у буквальному перекладі "ніж для різання зелені". Ніж Накірі має пряму ріжучу крайку, при якій немає необхідності тягти або штовхати ніж по горизонталі, досить просто вилучити ніж зверху вниз на продукт, злегка надавивши. Цей ніж ідеальний для овочів, але з легкістью виконає будь яку роботу.

Покупці цього товару також вибирають

Поставити питання Написати відгук