Ніж KAI Shun CLASSIC DM-0712 Сокирка, 18см
-
DM-0712
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Ніж кухонний KAI Shun CLASSIC DM-0712
Тип: Китайський Кухарський ніж-сокирка
Заточення леза: Двостороння
Довжина леза: 18 см
Довжина рукоятки: 12.2 см
Матеріал леза: 32-шарова Дамаська сталь
Центральний шар сталь VG-MAX
Твердість леза: 61 HRC
Рукоятка: ламінована із чорного дерева Пакка.
Країна виробник: Японія
Ніж KAI SHUN DM-0712 Chinese Chef Knife – професійний ніж-сокира від виробника KAI виконаний за зразком всесвітньовідомого китайського кухонного ножа-сокири «Цайдао». Ніж-Шефа китайської форми має широке прямокутне лезо й призначений практично будь-якій роботі на кухні - розробка, нарізка, шатківниця, крім рубання костей і заморожених продуктів.
Кухонний ніж-сокирка – один з основних інструментів в арсеналі кожного шеф-кухаря або професіонала. Ножі серії Shun об'єднали в собі майстерність ручної роботи, високоточну техніку виконання й елітний стильний дизайн. Японський ніж-сокира виготовлений з 32-х шаровий візерункової дамаської сталі бездоганною гостроти, внутрішній шар леза виконаний з високоякісної сталі VG-MAX. Зручна рукоять ножа виготовлена з однієї з найкрасивіших деревин у світі - чорного дерева Пакка (PakkaWood), яке має міцність набагато вище, чим у дуба й, завдяки насиченості маслянистими речовинами й особливій обробці, не піддана гниттю й псування комахами. Ніж оснащений болестером (суцільнометалевим кільцем), що не дозволяє руці доторкатися до дуже гострого леза ножа й завдяки чому запобігає скупчення їжі в місцях з'єднання з лезом. Оголів'я рукоятки (п'ята рукоятки) - з нержавіючої сталі SUS 416, яка продовжує термін служби ножа. Зараз дуже важко знайти ресторан або елітний заклад, де б не було ножа-сокири, оскільки цей ніж є самим основним інструментом на кухні справжнього професіонала.
Кожний ніж серії SHUN, завдяки природній красі дамаської текстури, здобуває єдиний і неповторний характер. Завдяки цьому, кожний ніж стає твором мистецтва, що з'єднують у собі ручну роботу, техніку й дизайн. Техніка виробництва витончених кухонних ножів, беручи свій початок з японського ковальського мистецтва кування Самурайських мечів, адаптована в серії кухонних ножів SHUN під звичні для європейців форми зі збереженням традиційної японської якості.
Супутні товари:
- Chef's Choice (США)CH/1520
- Chef's Choice (США)CH/316