Ніж KAI Wasabi Black 6721D Deba, 21см
-
6721D
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Японський ніж KAI Wasabi black 6721D Deba
Тип: Деба ( для оброблення риби)
Загальна довжина (мм): 336
Довжина клинка (мм): 210
Довжина рукояті (мм): 126
Матеріал клинка: сталь 6A/1K6
Твердість клинка (HRC): 58
Матеріал рукояті: бамбукова пудра й поліпропілен
Ніж KAI WASABI black 6721 Deba для оброблення риби - професійний японський ніж від виробника KAI серії Wasabi black призначений для оброблення філе й тушок риби. Обробний ніж для риби має широке лезо з високоякісної сталі спеціальною товщини з однобічним заточенням. Передня частина леза ножа призначена для оброблення й нарізки скибочками рибного філе, друга сторона - для оброблення тушок риби з костями. Цей ніж небагато важче чому інші й нагадує маленька кухонна сокирка. Цей обробний кухонний ніж можна використовувати також для оброблення морепродуктів, зокрема крабів, лобстерів, а також для домашнього й дикого птаха й іншого. Серію Wasabi black відрізняє високоякісна нержавіюча сталь із полірованим лезом і чорною рукояткою в особливому дизайнерському виконанні. Цей професійний японський ніж використовується з успіхом шеф-кухарями в ресторанах, елітних закладах, а також у домашніх умовах, надаючи особливий східний колорит. Технічно виконаний бездоганно, на основі стародавніх японських традицій підроблення мечів, з удосконаленими тенденціями сьогоднішнього часу. Ручка ножа виконана з поліпропілену й бамбукової пудри, яка має антибактеріальні властивості. Безпечний і легкий у роботі японський традиційний ніж для риби довгий час тримає заточення гострої, дуже зручний у роботі скорив сотні тисяч справжніх профі кулінарного мистецтва.
Супутні товари:
- Chef's Choice (США)CH/1520
- Chef's Choice (США)CH/316