• Ніж KAI Wasabi Black 6721D Deba, 21см

    • 6721D
      3 172.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський ніж KAI Wasabi black 6721D Deba

Тип: Деба ( для оброблення риби)

Загальна довжина (мм): 336

Довжина клинка (мм): 210

Довжина рукояті (мм): 126

Матеріал клинка: сталь 6A/1K6

Твердість клинка (HRC): 58

Матеріал рукояті: бамбукова пудра й поліпропілен

Ніж KAI WASABI black 6721 Deba для оброблення риби - професійний японський ніж від виробника KAI серії Wasabi black призначений для оброблення філе й тушок риби. Обробний ніж для риби має широке лезо з високоякісної сталі спеціальною товщини з однобічним заточенням. Передня частина леза ножа призначена для оброблення й нарізки скибочками рибного філе, друга сторона - для оброблення тушок риби з костями. Цей ніж небагато важче чому інші й нагадує маленька кухонна сокирка. Цей обробний кухонний ніж можна використовувати також для оброблення морепродуктів, зокрема крабів, лобстерів, а також для домашнього й дикого птаха й іншого. Серію Wasabi black відрізняє високоякісна нержавіюча сталь із полірованим лезом і чорною рукояткою в особливому дизайнерському виконанні. Цей професійний японський ніж використовується з успіхом шеф-кухарями в ресторанах, елітних закладах, а також у домашніх умовах, надаючи особливий східний колорит. Технічно виконаний бездоганно, на основі стародавніх японських традицій підроблення мечів, з удосконаленими тенденціями сьогоднішнього часу. Ручка ножа виконана з поліпропілену й бамбукової пудри, яка має антибактеріальні властивості. Безпечний і легкий у роботі японський традиційний ніж для риби довгий час тримає заточення гострої, дуже зручний у роботі скорив сотні тисяч справжніх профі кулінарного мистецтва.

Покупці цього товару також вибирають

Поставити питання Написати відгук