Ніж KAI Wasabi Black 6723B для хліба, 23см
-
6723B
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Ніж кухонний KAI Wasabi Black 6723B
Тип ножа: Для хліба
Заточення леза: Двостороння серейторна
Довжина леза: 23,0 см
Довжина рукоятки: 12,6 см
Матеріал леза: сталь 6A/1K6
Твердість леза: 58 +/-1 HRC
Рукоятка: Чорна, бамбукова пудра й поліпропілену.
Країна виробник: Японія
Ніж KAI WASABI BLACK для хліба 6723B - японський ніж від виробника KAI серії Wasabi black призначений для нарізки хліба й хлібобулочних виробів. Цей ніж також прийнято використовувати при нарізці рівними часточками кавуна, дині, ананаса, томатів, фруктів і т.д. Хлібний ніж відрізняється від усіх ножів хвилястої ріжучою крайкою із дрібними зубчиками на лезі ножа, яка дозволяє з легкістю розрізати хліб на порціонні шматки, не ушкодивши саму м'якушку. Ніж має довгий клинок 23,0 см полотна якого однакової ширини. Серію Wasabi black відрізняє високоякісна нержавіюча сталь із полірованим лезом і чорною рукояткою в особливому дизайнерському виконанні. Цей професійний японський ніж використовується з успіхом шеф-кухарями в ресторанах, елітних закладах, а також у домашніх умовах, надаючи особливий східний колорит. Технічно виконаний бездоганно, на основі стародавніх японських традицій підроблення мечів, з удосконаленими тенденціями сьогоднішнього часу. Має болестер - проміжне кільце, яке розташовано між лезом і рукояткою, завдяки якому запобігає скупчення їжі в місцях з'єднання з лезом, крім цього не дозволяє руці доторкатися до дуже гострого леза двостороннього заточення. Ручка ножа виконана з поліпропілену й бамбукової пудри, яка має антибактеріальні властивості. Безпечний і легкий у роботі японський традиційний ніж для нарізки хліба довгий час тримає заточення гострої, дуже зручний у роботі скорив сотні тисяч справжніх профі кулінарного мистецтва.
Супутні товари:
- Chef's Choice (США)CH/1520
- Chef's Choice (США)CH/316