• -10%
  • Ніж KAI SEKI MAGOROKU SHOSO AB-5158 Кухарський Шеф, 18см

    • AB-5158
      3 340.00грн 2 999.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський кухонний ніж KAI AB-5158 SEKI MAGOROKU SHOSO

Тип: Кухарський Шеф-Ніж

Довжина клинка: 180 мм

Загальна: 306 мм 

Матеріал клинка: Сталь DSR1K6

Твердість клинка (HRC): 58

Матеріал рукояті: Нержавіюча сталь 18/8, сатинування

Країна: Японія 

Ніж KAI AB-5158 SHOSO - японський кухарський Шеф з довжиною клинка 18 см. Це один з найулюбленіших та найбільш універсальних кухонних ножів. Клинок має витончену форму, що забезпечує точність різання та дозволяє виконувати різноманітні кулінарні завдання, забезпечуючи універсальність використання. Класичний розмір клинка для Кухарського Шеф ножа зазвичай складає 18 або 20 см. Це робить його ідеальним для багатьох різних завдань, включаючи нарізання, різання та подрібнення. Кухарський Шеф відмінно підходить для різання м'яса, риби, овочів та фруктів. Він також часто використовується для нарізання та подрібнення інгредієнтів. Цей ніж є вельми універсальним і може замінити кілька інших видів ножів завдяки своїм різноманітним функціям. Ніж кухарський Шеф є невід'ємною частиною кухонного інвентарю та допомагає вам впоратися з різноманітними завданнями на кухні з легкістю та ефективністю.

Завдяки своєму функціональному й елегантному дизайну з нержавіючої сталі, японські ножі KAI серії Seki Magoroku Shoso стануть прикрасою вашої кухні. Дані ножі, виготовлені з кутої нержавіючої сталі, проходять технічно складну процедуру заточення й шліфування. У результаті леза мають виняткову гостроту, міцність і ріжучою здатністю, які так необхідні для щоденного використання на кухні.

Щоб зменшити опір ріжучою крайки, леза ножів зазнають заточенню з низькою швидкістю шліфування й виготовляються з використанням нових технологічних процесів. Це забезпечує виняткову гостроту ножів Shoso і знижує тертя між розріжуться продуктом і лезом. Ергономічна рукоятка з нержавіючої сталі з ромбовим візерунком утворює безшовне з'єднання з гарним за формою сатинованим лезом з нержавіючої сталі. 

Куте лезо Shoso виготовлено з нержавіючої сталі 1K6 твердістю 58 (±1) HRC, що гарантує високу й рівномірну твердість, а також тривалу ріжучу здатність. Завдяки своєму опуклому заточенню ножі відрізняються стабільної ріжучою крайкою, яка дозволяє ідеально виконати чистий і точний розріз. Матова обробка підкреслює стриману елегантність ножа.

Матова рукоятка з нержавіючої сталі 18-8 відрізняється особливою міцністю й завдяки своїй симетричній еліптичній формі забезпечує професійний стиль в обігу. Нанесений ромбовий візерунок забезпечує надійне й зручне захоплення під час різання. Безшовний перехід від рукоятки до леза підкреслює чіткий контур ножа.

Покупці цього товару також вибирають

Поставити питання Написати відгук