• Ніж Кірітсуке Yaxell TAISHI 34734, 200мм

    • 34734
      6 468.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський ніж Yaxell TAISHI 34734

Тип ножа: Kiritsuke (Кіріцуке)

Довжина клинка, мм : 200

Матеріал клинка : VG-10

Твердість клинка, HRC : 63

Кількість шарів : 3

Матеріал рукояті : Чорний ламінований Бук (Black Beech Pakkawood)

Країна виготовлення: Японія

Yaxell TAISHI 34734 Кірітсуке – це японський кухонний Шеф ніж для нарізання м’яса, риби, овочів в кращих традиціях японської кухні. Цей ніж має скошений край леза за мотивами японського меча катана. Його часто називають порційним і використовують для нарізки, шаткування. Підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яку робочу навантаження.

В основі ножа високоякісна японська сталь VG10 (кобальт, молібден, ванадій) твердістю 63 одиниць (HRC) яка огорнута двома шарами нержавіючої сталі з хвилястим візерунком KATANA, що чітко вимальовується на лезі. Ніж має дуже гостру ріжучу кромку, симетричний кут заточування становить 12 °. Твердість леза – 63 одиниць (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності кухарського ножа.

Чорна рукоять кухонного шеф-ножа Yaxell TAISHI виготовлена з матеріала Black Beech Pakkawood (композит деревини цінних порід Бука та смоли, термо та вологостійкий, розроблений насамперед для довговічності та стійкості до зносу), та схвалена ЄС за регламентом безпеки харчових продуктів. Ламінована деревина бука – це натуральний ізоляційний деревний матеріал, який використовується в сферах, що потребують високої міцності на розтягування та стиск. Він складається з кількох шарів деревини, які з’єднані між собою в умовах вакууму для досягнення необхідної загальної товщини.

Ніж із серії TAISHI легко впізнати завдяки оригінальному візерунку, який утворюється внаслідок ударів японським молотом Тсушіме. Крім декоративного ефекту такі поглиблення на лезі мають ще й функціональну особливість. Вони є своєрідними повітряними капсулами, завдяки чому продукти не прилипають до леза ножа.

Ножі Yaxell Taishi виготовляється виключно вручну в місті Секі, Японія.

Таким чином, ножі Yaxell TAISHI - це серія японських ножів з найкращим поєднанням першокласної сталі VG-10, виразним дизайном, високоякісною рукоятью, надійністю та справедливою ціною.

Поставити питання Написати відгук