• Новинка
    Ніж кухонний Деба Satake Satoru 803-694, 160мм
  • Ніж кухонний Деба Satake Satoru 803-694, 160мм

    • 803-694
      1 795.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський кухонний ніж Satake Satoru 803-694

Тип ножа: Деба

Довжина леза: 16 см

Ширина леза: 5 см

Товщина леза: 3 мм

Матеріал леза: молібден-ванадієва сталь

Твердість сталі: 56-58 HRC

Заточування леза: одностороннє

Матеріал ручки: Бакеліт

Країна виробництва: Японія

Традиційний японський ніж з товстим загостреним лезом, який використовується для очищення риби від голів і філе таким чином, щоб не пошкодити її ніжне м'ясо. В Японії його часто використовують для приготування м’яса птиці, але це не класичний тесан, і не варто ним сильно бити. Щоб розрізати кістку, просто злегка натисніть на тильну сторону ножа та зробіть швидкий і точний надріз. Гострий кінчик і коротке лезо дозволяють легше контролювати свої рухи, що особливо важливо, коли необхідно потрапити ножем у важкодоступні місця.

Поставити питання Написати відгук