- Новинка
Ніж кухонний Деба Satake Satoru 803-694, 160мм
-
803-694
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Японський кухонний ніж Satake Satoru 803-694
Тип ножа: Деба
Довжина леза: 16 см
Ширина леза: 5 см
Товщина леза: 3 ммМатеріал леза: молібден-ванадієва сталь
Твердість сталі: 56-58 HRC
Заточування леза: одностороннє
Матеріал ручки: Бакеліт
Країна виробництва: Японія
Традиційний японський ніж з товстим загостреним лезом, який використовується для очищення риби від голів і філе таким чином, щоб не пошкодити її ніжне м'ясо. В Японії його часто використовують для приготування м’яса птиці, але це не класичний тесан, і не варто ним сильно бити. Щоб розрізати кістку, просто злегка натисніть на тильну сторону ножа та зробіть швидкий і точний надріз. Гострий кінчик і коротке лезо дозволяють легше контролювати свої рухи, що особливо важливо, коли необхідно потрапити ножем у важкодоступні місця.