Кухонний ніж для хліба Satake Saku 803-199, 200мм
-
803-199
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Японський кухонний ніж Satake Saku 803-199
Тип: Ніж для хліба
Довжина леза: 20 см
Ширина леза: 2,7 см
Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь
Твердість сталі: 58 HRC
Матеріал ручки: поліпропіленова смола (PP)
Країна виробництва: Японія
* Нова технологія: цей хлібний ніж має хвилясті леза для різання хліба з обох сторін. Гладка гострота з ямками.
Довгий японський ніж із зазубреним лезом (серрейтоване), яким можна розрізати будь-який вид хліба, не прикладаючи зусиль для нарізання, та надмірно тиску до дошки. Тонка та гостра ріжуча кромка відмінно справляється з твердою хрусткою скоринкою (наприклад, багети), що дозволяє отримати тонкі скибочки та зберегти форму хліба.
Заокруглене опукле хвилясте лезо підходить для різання м’якого хліба, а увігнуте лезо, схоже на лезо пилки, підходить для різання твердого французького хліба. Хоча будь-яке лезо можна використовувати для різноманітних видів хліба, ми рекомендуємо вибирати хлібний ніж на основі характеристик хвилястого леза.
Рукоятка традиційного японського ножа виготовлена з водонепроникної та корозійно-стійкої смоли, зберігаючи при цьому зручну для захоплення форму.