• Кухонний ніж для хліба Satake Saku 803-199, 200мм
  • Кухонний ніж для хліба Satake Saku 803-199, 200мм

    • 803-199
      1 249.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський кухонний ніж Satake Saku 803-199

Тип: Ніж для хліба

Довжина леза: 20 см

Ширина леза: 2,7 см

Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь

Твердість сталі: 58 HRC

Матеріал ручки: поліпропіленова смола (PP)

Країна виробництва: Японія

* Нова технологія: цей хлібний ніж має хвилясті леза для різання хліба з обох сторін. Гладка гострота з ямками.

Довгий японський ніж із зазубреним лезом (серрейтоване), яким можна розрізати будь-який вид хліба, не прикладаючи зусиль для нарізання, та надмірно тиску до дошки. Тонка та гостра ріжуча кромка відмінно справляється з твердою хрусткою скоринкою (наприклад, багети), що дозволяє отримати тонкі скибочки та зберегти форму хліба.

Заокруглене опукле хвилясте лезо підходить для різання м’якого хліба, а увігнуте лезо, схоже на лезо пилки, підходить для різання твердого французького хліба. Хоча будь-яке лезо можна використовувати для різноманітних видів хліба, ми рекомендуємо вибирати хлібний ніж на основі характеристик хвилястого леза.

Рукоятка традиційного японського ножа виготовлена ​​з водонепроникної та корозійно-стійкої смоли, зберігаючи при цьому зручну для захоплення форму.

 

Поставити питання Написати відгук