• Ніж японський Сантоку Tojiro Basic F-316, 16.5см

    • F-316
      2 770.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський кухонний ніж Tojiro Basic F-316

Тип ножа: Сантоку

Довжина леза: 16.5 см

Матеріал леза: VG-10, 3 шару 

Тип клинка: Двостороннє заточення

Матеріал ручки: Ламінат дерево Pakkawood

Зроблене в Японії

Рекомендація із застосування

Tojiro Basic F-316 - японський Шеф ніж Сантоку призначений для м'яса, овочів і фруктів. Велике лезо полегшує перекладання нарізаних продуктів в салатницю або на сковорідку. Сантоку це дуже зручний універсальний ніж, створенний для зручного виконання трьох завданнь - різати, рубати і кришити. Розмір сантоку зручний для різання дрібними скибками або кубиками як м'яса, так і овочів. Завдяки своїм оптимальним розмірам, ніж ідеально підходить для більшості завданнь на Вашій кухні.

Ножі Tojiro - високоякісні японські кухонні ножі виконані в традиційному стилі вмілими, досвідченими майстрами із трепетною увагою до дрібниць. Кухонні ножі Tojiro серії F мають як сучасні, так і традиційні переваги, що в підсумку дає прекрасні антрикорозійні властивості, легкість заточення й разючу гостроту тривалий час! Заточення проводиться кращими майстрами японії! У нас є більш 5 виробничих процесів для заточення в цій серії й ми готові витратити багато часу для чудового результату й разюча гострота гарантується від Вашого першого використання. Саме тому ножі Tojiro одержали широке поширення на кухнях ресторанів, кафе й харчових виробництв, і стали незамінними помічниками й улюбленими ножами професійних Шеф кухарів по усьому світу! Ми прагли б порекомендувати Вам Ваш перший японський ніж Tojiro.

Поставити питання Написати відгук