• Ніж Сантоку Yaxell KETU 34901, 165мм

    • 34901
      9 702.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський кухонний ніж Yaxell KETU 34901

Тип ножа: Сантоку

Довжина клинка, мм : 165

Матеріал клинка : SG-2

Твердість клинка, HRC : 63

Кількість шарів : 3

Кут заточування: 12 градусів

Матеріал рукояті : Пакка

Японський ніж Санток серії KETU з лезом 16,5 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження. Лезо Сантоку широке і з більш прямою лінією різання. «Сантоку» у перекладі – «три хороші речі», що говорить про придатність ножа добре рубати, кришити і нарізати тонкими скибочками або кубиками як м'ясо, рибу, так і овочі, сир та інші продукти.

Серія японських ножів KETU – новинка Yaxell 2023 – у перекладі з японської мови «Простий та бездоганний». KETU – більш доступна за ціною альтернатива дорогим серіям Gou та Super Gou. Має в основі клинка таку саму марку сталі та яскраво виражений дизайн. Поступається кількістю шарів дамаска, але незважаючи на це ніж має пристойну функціональність.

В основі тришарового леза – японська порошкова сталь SG2, що має високу твердість – 63 HRC за шкалою Роквелла та високу ріжучу здатність: ніж триматиме екстремальну гостроту довгий період до заточування. Кут заточування становить 12⁰ з кожного боку.

Поверхня леза вкрита оригінальним візерунком від слідів молота.

Серія KETU – це поєднання міцної надгострої сталі та елегантного дизайну. Рукоятку ножа виготовили з матеріалу – pakka wood. Пакка – це сучасний композитний матеріал із деревини бука, пластику та смоли. В результаті виходить дуже стійка до будь-яких зовнішніх дій рукоятка.

Центр рукояті прикрашений японським родинним гербом самураїв. Навершя художньо оздоблено ієрогліфом – символом серії KETU.

Поставити питання Написати відгук