Ніж кухонний Сантоку Tojiro DP F-503, 17см
-
F-503
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Японський кухонний ніж Tojiro DP F-503
Тип ножа: Сантоку
Довжина леза: 17 см
Матеріал леза: 3 шари, сердечник VG-10
Матеріал ручки: Ламінат дерево, з болестером
Зроблене в Японії
Tojiro DP F-503 - японський кухарський Шеф ніж з довжиною леза 17см, для універсального використанням. Призначений в основному для м'яса, овочів і риби. Оскільки він має тонке лезо, він також ідеально підходить для нарізання фруктів або зелені. Велике лезо полегшує перекладання нарізаних продуктів в салатницю або на сковорідку.
Назва "Сантоку" (Santoku) у японській мові дослівно перекладається як "три добробуту". Це походить від трьох основних функцій, які відзначають цей ніж: різання м'яса, риби та овочів. Такий переклад вказує на універсальність цього ножа та його здатність ефективно виконувати різноманітні кулінарні завдання. Загалом, ніж сантоку це надійний і універсальний інструмент, який може бути використаний для багатьох операцій в кулінарному процесі.
Ножі Tojiro - високоякісні японські кухонні ножі виконані в традиційному стилі й дуже ретельно ви по вмілими, досвідченими майстрами. Кухонні ножі Tojiro мають як сучасні, так і традиційні переваги, що в підсумку дає прекрасні антрикорозійні властивості, легкість заточення й разючу гостроту тривалий час! Заточення проводиться кращими майстрами японії! У нас є більш 5 виробничих процесів для заточення в цій серії й ми готові витратити багато часу для чудового результату й разюча гострота гарантується від Вашого першого використання. Саме тому ножі Tojiro одержали широке поширення на кухнях ресторанів, кафе й харчових виробництв, і стали незамінними помічниками й улюбленими ножами професійних Шеф кухарів по усьому світу! Ми прагли б порекомендувати Вам Ваш перший японський ніж Tojiro.