• -7%
  • Ніж Накірі Tojiro DP Damascus F-660, 16.5см

    • F-660
      7 560.00грн 6 999.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Кухонний ніж Tojiro F-660 DP Damascus

Тип ножа: Накірі

Довжина леза: 16.5 см

Матеріал леза: VG-10, дамаська сталь 37 шарів

Тип клинка: Двостороннє заточення

Матеріал ручки: Ламінат дерево

Зроблене в Японії

Японський ніж Nakiri Tojiro F-660 DP Damascus ідеально підходить нарізки овочів і зелені, а також мяса. Накірі традиційний японський ніж, в перекладі з японської означає "різати" або "рубати", і він часто використовується для обробки овочів і фруктів, але цим ножем також буде зручно нарізати мясо. Його конструкція та форма роблять його ефективним для точного різання та нарізання овочів, широке лезо допомагає зручно перекладати нарізані продукти. Дуже зручний і необхідний ніж на кожній кухні.

Серія Tojiro DP Damascus має дамаський візерунок на кожному лезі, створений шляхом кування 37 шарів нержавіючої сталі з низьким і високим вмістом вуглецю, складених поверх товстого сердечника VG-10 із високоякісної кобальтової сталі. Цей процес завершується дуже делікатно і забезпечує справді вражаючий вигляд. Твердість за Роквеллом 61 достатньо міцна, щоб довго утримувати гостроту. Традиційна рукоятка з ламінованого армованого дерева з потрійними заклепками та болстером забезпечує міцність і баланс. Тонкі леза мають гострий як бритва край, відточений і заточений вручну досвідченими майстрами в Японії.

Ножі Tojiro - високоякісні японські кухонні ножі виконані в традиційному стилі, дуже ретельно вмілими, досвідченими майстрами із трепетною увагою до дріб'язків. Кухонні ножі Tojiro серії F мають як сучасні, так і традиційні переваги, що в підсумку дає прекрасні антрикорозійні властивості, легкість заточення й разючу гостроту тривалий час!  Заточення проводиться кращими майстрами японії! У нас є більш 5 виробничих процесів для заточення в цій серії й ми готові витратити багато часу для чудового результату й разюча гострота гарантується від Вашого першого використання. Саме тому ножі Tojiro одержали широке поширення на кухнях ресторанів, кафе й харчових виробництв, і стали незамінними помічниками й улюбленими ножами професійних Шеф кухарів по усьому світу! Ми прагли б порекомендувати Вам Ваш перший японський ніж Tojiro.

Поставити питання Написати відгук