• Наявність уточнюйте
  • Ніж KAI Seki Magoroku Red Wood MGR-0105D, Деба 10.5см

    • MGR-0105D
      2 576.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Ніж KAI Seki Magoroku Red Wood Deba MGR-0105D – маленький кухонний ніж Deba (лезо 10,5 см.) від японського виробника KAI, призначений для професійного оброблення філе й тушок риби. У цього ножа однобічне заточення леза, що робить його кращим інструментом для обробки риби. 

Тип: Деба

Довжина клинка (мм): 105

Загальна довжина (мм): 225

Довжина рукояті (мм): 120

Матеріал клинка: полірована високоякісна сталь

Твердість клинка (HRC): 58

Тип заточення: plain

Матеріал рукояті: цінна деревина

Обробний ніж для риби KAI Seki Magoroku Red Wood MGR-0105D Деба, має широке лезо з високоякісної сталі спеціальною товщини, що дозволяє використовувати його при різанні й рубання риби, морських крабів, лобстерів і т.д. Передня частина леза головним образам використовується для оброблення й нарізки філе риби, задня частина - більш важка й призначена для рубання невеликих костей. Цей ніж небагато важче, чим інші й нагадує маленьку кухонну сокирку. Технічно виконаний бездоганно, у властивому для серії Seki Magoroku дизайнерському стилі на основі стародавніх японських традицій.

Серія Seki Magoroku представляє традиційні японські ножі, які проводяться в подібній формі вже більше сотні років. Крім того, серія доповнена деякими формами європейських ножів. Ця серія відрізняється блискучим, відполірованим лезом з високоякісної сталі міцністю 58±1 HRC і дуже тонко відполірованою заточенням, яке надає ножам високу ріжучу здатність. Рукоятка традиційної форми виготовлена із цінної деревини. Ця міцна деревина містить багато масла й тому відрізняється водостійкістю. Поліроване кріпильне кільце з поліпропілену гармонійно доповнює колір дерев'яної рукоятки.

Поставити питання Написати відгук