• Силіконова форма "Вишні" Cherry Cake by Dinara Kasko (175x175мм,h50мм,1400мл)

    • Cherry Cake New
      1 385.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Силіконова форма для тортів Cherry Cake від всесвітньо відомого кондитера Динари Касько.

Форма: Торт Вишні (заводська форма)

Розмір: 175x175мм.

Висота: 50 мм.

Об'єм: 1400 мл.

Матеріал: 100% харчовий силікон, схвалений FDA і LFGB, не містить BPA.

Ексклюзивний покроковий рецепт від Динари Касько.

Торт Вишні для нового випуску журналу SoGood Magazine. Форма виглядає дуже реалістично, для покриття використана нейтральна глазур і декор з ізомальту. Усередині: шоколадний бісквіт, хрумкий шар, вишневе конфі з LUXARDO Maraschino, вишневе кремію з Valrhona Manjari, шоколадний мус (рецепт без глютена).

Споконвічно ідея була в тому, щоб помістити об'єкти в невидимий об'єм, а потім ми розв'язали використовувати модель вишні. Мені сподобалася ця ідея – торт повинен був виглядати як справжні вишні – особливо після використання червоної глазурі й додавання декору, зелених стебел і листів дерева вишні. Форма для цього торта була створена в Grasshopper 3D, програмне забезпечення яке імітує взаємодію об'єктів у просторі. Воно враховує такі змінні, як форма, властивості матеріалу й гравітація. Ми випробували величезна кількість ітерацій, перш ніж змогли прийти до кінцевого розв'язку.

Силіконові форми від Dinara Kasko, ідеально підходять для заморожування готової продукції. При правильному використанні форм вони не деформуються, а їх технічні характеристики не міняються. Їх можна використовувати в холодильниках і морозильниках, а також вони безпечні для духовки, мікрохвильової печі.

Поставити питання Написати відгук