- Новинка
Кухонний ніж Suncraft Senzo Clad AS-01 Сантоку, 16.5см
-
AS-01
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Японський кухонний ніж Suncraft Senzo Clad AS-01
Тип ножа: Сантоку
Довжина леза: 165 мм
Матеріал леза: AUS-10 (3 шари)
Твердість сталі: 59 HRC
Кут заточування: 15 градусів
Матеріал ручки: Pakka Wood (стабілізована деревина)
Країна виробництва: Японія
Компанія Suncraft виробляє традиційно якісні та преміальні ножі в місті Секі, Японія, з 1948 року. Асортимент японських ножів Suncraft складається з багатьох серій, тому для кожного нашого клієнта є свій першокласний кухонний ніж Suncraft.
Японські ножі Suncraft SENZO CLAD характеризуються як доступні високоякісні кухонні ножі, виконані з надійних матеріалів і мають чудовий баланс якості і ціни. Леза ножів цієї серії виготовлені з 3-шарової сталі AUS-10. Ручка з Pakkawood коричневого кольору - це ламінована деревина цінних пород, просочена смолою в вакуумі під високим тиском. Він характеризується дуже високою стійкістю до тепла та вологи, та був розроблений спеціально для ручок ножів, розроблений насамперед для довговічності та стійкості до зносу
Леза ножів SENZO CLAD виготовлені з нержавіючої 3-шарової сталі, ріжучій шар сталь AUS-10 японського виробника Aichi Steel Works. Ця сталь має твердість приблизно 59 за шкалою HRC. Завдяки достатньому вмісту ванадію та углероду, ця сталь відрізнаяється серед конкурентів і має більшу зносостійкість, витривалість, міцність та твердість. Завдяки цьому ножі дуже гострі і практичні, і при необхідності заточки, вона не створить зайвих складнощів. Це дуже популярна та гідна сталь для виробництва ножів середнього та вище середнього класу.
Усі ножі заточені вручну на водному точильному камені, за традиційною технікою "Honbazuke". Ріжуча кромка клинка має найтонше зведення завдяки чому ножі гострі як бритва.
Ножі Suncraft, і будь які інші високоякісні ножі, заборонено мити у посудомиючій машині, та надовго залишати у воді. Тільки ручне дбайливе миття, без агресивних миючих засобів. Це дозволить Вам підтримувати ножі у стані нових багато років.