• Під замовлення
  • Ніж Sakai Takayuki VG10/VG2 Coreless Damascus Kiritsuke Gyuto, 19см

    • ST-K190
      12 012.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський ніж Sakai Takayuki VG10/VG2 Coreless Damascus Kiritsuke Gyuto

Тип ножа: Kiritsuke-Gyuto (Кіріцуке)

Довжина клинка: 190 мм

Довжина загальна: 332 мм

Обоюдогострий клинок 50/50 (двостороннє заточення)

Сталь клинка: Damascus VG10 / VG2

Ручне кування, ручне шліфування, ручне заточення

Твердість: 60-61 HRC

Рукоять: Мікарта

Вага ножа: 188 грам

Виробник: Sakai Takayuki (Japan)

На відміну від типового дамаського ножа, який має Hagane (основний) і Jigane (оболонки), цей Sakai Takayuki Kiritsuke має унікальну структуру з десятками шарів VG10 і VG2 стали складені разом, щоб створити оглушливий ефект від дамаської обробки. Цей Kiritsuke - справжній лазер. Ручка виготовлена ​​ з мікарти, дуже міцного матеріалу, забезпечує відмінну водонепроникність.

Sakai Takayuki - кращий виробник ножів і реміснича майстерня Sakai. У японському регіоні Sakai історія ножів нараховує 600 років.  Серед цих виробників ножів Сакаї Такаюкі є представником найстаршої історії Сакаї в створенні лез. Якість обробки й деталі техніки кування передаються з покоління в покоління майстрами. Сьогодні Sakai Takayuki продається більш ніж в 100 країнах миру. Їх безкомпромісна пристрасть до виготовлення ножів залучила жагучих клієнтів за межами Японії.

Рекомендації:

Вимийте й висушите ніж мікрофібровою серветкою відразу після використання. Уникайте розрізування на кості, заморожені продукти, кісточки твердих фруктів.

Рекомендується поверхня для різання: дерево, прогумовані дошки й високоякісні композити, а також якісні пластмаси, такі як поліетилен, забезпечують приймаються ріжучі поверхні й допомагають захистити лезо ножа. УНИКАЙТЕ скла, металу, стільниць і інших твердих поверхонь.

Ми рекомендуємо точити всі якісні японські ножі на точильних каменях, тому що ми певен, що вони найкраще підходять для ваших ножів. 

Поставити питання Написати відгук