Кухонний ніж Янагіба Satake Swordsmith 803-250, 210мм
-
803-250
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Японський кухонний ніж Satake Swordsmith 803-250
Тип ножа: Янагіба
Довжина леза: 21 см
Ширина леза: 3 см
Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь
Твердість сталі: 58 HRC
Матеріал ручки: поліпропіленова смола (PP)
Заточування леза: одностороннє
Країна виробництва: Японія
Ніж Янагіба для суші та сашимі - традиційний японський ніж для нарізання свіжого філе на майже прозорі скибочки. Ідеально підходить для приготування суш і сашімі, рибного карпаччо та інших страв з дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке та жорстке лезо забезпечує ретельну точність, а одностороннє шліфування забезпечує чистий зріз. Найкраще використовувати ніж Yanagiba рівномірним рухом в одному напрямку: на себе.
Рукоятка традиційного японського ножа виготовлена з водонепроникної та корозійно-стійкої смоли, зберігаючи при цьому зручну для захоплення форму.