• Кухонний ніж Янагіба Satake Swordsmith 803-250, 210мм
  • Кухонний ніж Янагіба Satake Swordsmith 803-250, 210мм

    • 803-250
      1 399.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський кухонний ніж Satake Swordsmith 803-250

Тип ножа: Янагіба

Довжина леза: 21 см

Ширина леза: 3 см

Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь

Твердість сталі: 56-58 HRC

Матеріал ручки: поліпропіленова смола (PP)

Заточування леза: одностороннє

Країна виробництва: Японія

Ніж Янагіба для суші та сашимі - традиційний японський ніж для нарізання свіжого філе на майже прозорі скибочки. Ідеально підходить для приготування суш і сашімі, рибного карпаччо та інших страв з дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке та жорстке лезо забезпечує ретельну точність, а одностороннє шліфування забезпечує чистий зріз. Найкраще використовувати ніж Yanagiba рівномірним рухом в одному напрямку: на себе.

Рукоятка традиційного японського ножа виготовлена ​​з водонепроникної та корозійно-стійкої смоли, зберігаючи при цьому зручну для захоплення форму.

Поставити питання Написати відгук