• Під замовлення
  • Ніж Takeshi Saji SRS13 Kiritsuke Ironwood, 21см

    • Takeshi Saji (Японія)
      TS-SRS210W
      19 460.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський ніж Takeshi Saji SRS13 Kiritsuke

Тип ножа: Kiritsuke (Кіріцуке)

Довжина клинка: 210 мм

Довжина загальна: 335 мм

Обоюдогострий клинок 50/50 (двостороннє заточення)

Сталь клинка: Damascus, SRS13 (порошкова швидкорізальна сталь)

Ручне кування, ручне шліфування, ручне заточення

Твердість: 63 HRC

Рукоять: Ironwood (залізне дерево)

Вага ножа: 210 грам

Виробник: Takeshi Saji (Echizen, Fukui Prefecture, Japan)

Ніж виготовлений вручну відомим ковалем японії Takeshi Saji.

Takeshi Saji SRS13 Kiritsuke виготовлений вручну з порошкової швидкорізальної сталі SRS13 у якості матеріалу сердечника. Це кухонний ніж, який можна використовувати для самих різних цілей, наприклад для здрібнювання овочів і рибного філе, а також м'яса. Крім того, у рукоятці використовується залізне дерево Ironwood, яка міцна й стійка до води. Оскільки він обоюдогострий, користуватися ним можуть лівші без проблем. 

Сталь SRS13 - це новітня інноваційна високошвидкісна порошкова нержавіюча сталь, яка може зазнати термообробці до HRC64. Вони дуже гострі й швидко ріжуть. Іноді майстри воліють не доводити HRC до межі, залишаючи місце для гнучкості.  У порівнянні зі сталлю SG2 / R2, сталь SRS13 має меншу ймовірність викрашування через гнучкість Лезо зі сталі SRS13 з видатної гостротою з надзвичайно високою твердістю й стійкістю до стирання, має гарний візерунок з дамаської сталі. Ця сталь містить близько 1,50% вуглецю, а також сталь Aogami Super Steel і містить молібден і ванадій у високому співвідношенні для запобігання іржі й має бездоганну гостроту й довговічністю, завдяки своїй високій твердості.

Майстер Саджі - коваль у третьому поколінні міста Такефу, префектура Фукуї, який в 44 роки одержав сертифікат традиційного майстра по виготовленню ножів. Тепер, коли йому за 70, з більш ніж 30-літнім досвідом виготовлення ножів ручної роботи, майстер Саджі робить разюче гарні Дамаські ножі, які часто сполучаються з унікальними ручками, виготовленими вручну, такими як ручки із заліза й дерева ручної роботи. Ставши легендою у виготовленні мисливських ножів, майстер Саджі має унікальне чуття на чисту обробку, а також постійно вводить нововведення, привносячись новий вид у ножі.

Рекомендації:

Вимийте й висушите ніж мікрофібровою серветкою відразу після використання. Уникайте розрізування на кості, заморожені продукти, кісточки твердих фруктів.

Рекомендується поверхня для різання: дерево, прогумовані дошки й високоякісні композити, а також якісні пластмаси, такі як поліетилен, забезпечують приймаються ріжучі поверхні й допомагають захистити лезо ножа. УНИКАЙТЕ скла, металу, стільниць і інших твердих поверхонь.

Ми рекомендуємо точити всі якісні японські ножі на точильних каменях, тому що ми певен, що вони найкраще підходять для ваших ножів. 

Поставити питання Написати відгук