- Під замовлення
Ніж Takeshi Saji SRS13 Kiritsuke Ironwood, 21см
-
Takeshi Saji (Японія)TS-SRS210W
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Японський ніж Takeshi Saji SRS13 Kiritsuke
Тип ножа: Kiritsuke (Кіріцуке)
Довжина клинка: 210 мм
Довжина загальна: 335 мм
Обоюдогострий клинок 50/50 (двостороннє заточення)
Сталь клинка: Damascus, SRS13 (порошкова швидкорізальна сталь)
Ручне кування, ручне шліфування, ручне заточення
Твердість: 63 HRC
Рукоять: Ironwood (залізне дерево)
Вага ножа: 210 грам
Виробник: Takeshi Saji (Echizen, Fukui Prefecture, Japan)
Ніж виготовлений вручну відомим ковалем японії Takeshi Saji.
Takeshi Saji SRS13 Kiritsuke виготовлений вручну з порошкової швидкорізальної сталі SRS13 у якості матеріалу сердечника. Це кухонний ніж, який можна використовувати для самих різних цілей, наприклад для здрібнювання овочів і рибного філе, а також м'яса. Крім того, у рукоятці використовується залізне дерево Ironwood, яка міцна й стійка до води. Оскільки він обоюдогострий, користуватися ним можуть лівші без проблем.
Сталь SRS13 - це новітня інноваційна високошвидкісна порошкова нержавіюча сталь, яка може зазнати термообробці до HRC64. Вони дуже гострі й швидко ріжуть. Іноді майстри воліють не доводити HRC до межі, залишаючи місце для гнучкості. У порівнянні зі сталлю SG2 / R2, сталь SRS13 має меншу ймовірність викрашування через гнучкість Лезо зі сталі SRS13 з видатної гостротою з надзвичайно високою твердістю й стійкістю до стирання, має гарний візерунок з дамаської сталі. Ця сталь містить близько 1,50% вуглецю, а також сталь Aogami Super Steel і містить молібден і ванадій у високому співвідношенні для запобігання іржі й має бездоганну гостроту й довговічністю, завдяки своїй високій твердості.
Майстер Саджі - коваль у третьому поколінні міста Такефу, префектура Фукуї, який в 44 роки одержав сертифікат традиційного майстра по виготовленню ножів. Тепер, коли йому за 70, з більш ніж 30-літнім досвідом виготовлення ножів ручної роботи, майстер Саджі робить разюче гарні Дамаські ножі, які часто сполучаються з унікальними ручками, виготовленими вручну, такими як ручки із заліза й дерева ручної роботи. Ставши легендою у виготовленні мисливських ножів, майстер Саджі має унікальне чуття на чисту обробку, а також постійно вводить нововведення, привносячись новий вид у ножі.
Рекомендації:
Вимийте й висушите ніж мікрофібровою серветкою відразу після використання. Уникайте розрізування на кості, заморожені продукти, кісточки твердих фруктів.
Рекомендується поверхня для різання: дерево, прогумовані дошки й високоякісні композити, а також якісні пластмаси, такі як поліетилен, забезпечують приймаються ріжучі поверхні й допомагають захистити лезо ножа. УНИКАЙТЕ скла, металу, стільниць і інших твердих поверхонь.
Ми рекомендуємо точити всі якісні японські ножі на точильних каменях, тому що ми певен, що вони найкраще підходять для ваших ножів.