• Під замовлення
  • Ніж Sukenari ZDP-189 Mirror Damascus Kiritsuke Rosewood, 21см

    • Sukenari (Японія)
      SKG1621
      23 464.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський ніж ручної роботи Sukenari ZDP-189 Mirror Damascus Kiritsuke Gyuto

Тип ножа: Kiritsuke-Gyuto (Кіріцуке)

Довжина клинка: 210 мм

Довжина загальна: 355 мм

Обоюдогострий клинок 50/50 (двостороннє заточення)

Сталь клинка: 

 - Hagane (Core Steel): ZDP-189

 - Jigane (облицювання): нержавіюча сталь

Твердість: 65 HRC

Ручне кування, ручне шліфування, ручне заточення

Обробка леза:

 - Damascus

 - Kyomen (Mirror)

Рукоять:

 - Спеціальна ручка преміум-класу

 - Форма: Hachikaku (восьмикутна)

 - Кучіва / Цукаджірі (болестер): Мармуровий ріг буйвола

 - Матеріал рукояті: Rosewood (Dalbergia Odorifera) Палісандр

 - Ginmaki: мідь^-мідь-нікель-мідь (x3)

 - Довжина рукояті: 135 мм

Гравірування ( попереду): на японському кандзі « Trademark Sukenari ZDP189 » (登録 佑 成 ZDP189)

Гравірування (позаду): на японському кандзі «Super Steel» (超 鋼).

Вага ножа: 228 грам

Виробник: Sukenari Japan (Toyama-shi, Toyama Prefecture)

Це краща модель ZDP-189 Kiritsuke-Gyuto з Sukenari  ручної роботи з гарною й бездоганною обробкою з дамаського скла й гарною й важкодоступною мармуровою рукояткою зі світлого чорного дерева / рога буйвола. Здрібнювання чудове, а якість посадки й обробки надзвичайно високі. Сталь ZDP-189, піддана термообробці до 65 HRC, забезпечує виняткову товщину краю й неперевершену стійкість краю. Ніж оглушливий і надзвичайно ефективний. Виробництво вкрай обмежене, і час очікування в середньому становить один рік після розпродажу.

ZDP-189 - це суперсталь Hitachi з надзвичайно високим змістом вуглецю й хрому. Сталь може досягати надзвичайно високої твердості, що дозволяє деяким майстрам гартувати ніж до 67HRC. 

Sukenari - невеликий ремісничий виробник ножів з японського міста Тойома. Заснована в 1933 році Фідзікічі Ханакі, компанія Sukenari прославилася в Японії своїми кутими ножами хоняки, однієї із самих складних технік кування. Тепер у руках Ханакі 3-го покоління - п. Nobuo Hanaki, Сукенарі постійно розширює границі можливостей кухарських ножів, дотримуючись кращих традицій японського виготовлення ножів. Сьогодні Сукенарі відомий своєю роботою з різною суперсталлю.

Рекомендації:

Вимийте й висушите ніж мікрофібровою серветкою відразу після використання. Уникайте розрізування на кості, заморожені продукти, кісточки твердих фруктів.

Рекомендується поверхня для різання: дерево, прогумовані дошки й високоякісні композити, а також якісні пластмаси, такі як поліетилен, забезпечують приймаються ріжучі поверхні й допомагають захистити лезо ножа. УНИКАЙТЕ скла, металу, стільниць і інших твердих поверхонь.

Ми рекомендуємо точити всі якісні японські ножі на точильних каменях, тому що ми певен, що вони найкраще підходять для ваших ножів. 

 
Поставити питання Написати відгук