- Під замовлення
Ніж Sukenari ZDP-189 Mirror Damascus Kiritsuke Rosewood, 21см
-
Sukenari (Японія)SKG1621
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Японський ніж ручної роботи Sukenari ZDP-189 Mirror Damascus Kiritsuke Gyuto
Тип ножа: Kiritsuke-Gyuto (Кіріцуке)
Довжина клинка: 210 мм
Довжина загальна: 355 мм
Обоюдогострий клинок 50/50 (двостороннє заточення)
Сталь клинка:
- Hagane (Core Steel): ZDP-189
- Jigane (облицювання): нержавіюча сталь
Твердість: 65 HRC
Ручне кування, ручне шліфування, ручне заточення
Обробка леза:
- Damascus
- Kyomen (Mirror)
Рукоять:
- Спеціальна ручка преміум-класу
- Форма: Hachikaku (восьмикутна)
- Кучіва / Цукаджірі (болестер): Мармуровий ріг буйвола
- Матеріал рукояті: Rosewood (Dalbergia Odorifera) Палісандр
- Ginmaki: мідь^-мідь-нікель-мідь (x3)
- Довжина рукояті: 135 мм
Гравірування ( попереду): на японському кандзі « Trademark Sukenari ZDP189 » (登録 佑 成 ZDP189)
Гравірування (позаду): на японському кандзі «Super Steel» (超 鋼).
Вага ножа: 228 грам
Виробник: Sukenari Japan (Toyama-shi, Toyama Prefecture)
Це краща модель ZDP-189 Kiritsuke-Gyuto з Sukenari ручної роботи з гарною й бездоганною обробкою з дамаського скла й гарною й важкодоступною мармуровою рукояткою зі світлого чорного дерева / рога буйвола. Здрібнювання чудове, а якість посадки й обробки надзвичайно високі. Сталь ZDP-189, піддана термообробці до 65 HRC, забезпечує виняткову товщину краю й неперевершену стійкість краю. Ніж оглушливий і надзвичайно ефективний. Виробництво вкрай обмежене, і час очікування в середньому становить один рік після розпродажу.
ZDP-189 - це суперсталь Hitachi з надзвичайно високим змістом вуглецю й хрому. Сталь може досягати надзвичайно високої твердості, що дозволяє деяким майстрам гартувати ніж до 67HRC.
Sukenari - невеликий ремісничий виробник ножів з японського міста Тойома. Заснована в 1933 році Фідзікічі Ханакі, компанія Sukenari прославилася в Японії своїми кутими ножами хоняки, однієї із самих складних технік кування. Тепер у руках Ханакі 3-го покоління - п. Nobuo Hanaki, Сукенарі постійно розширює границі можливостей кухарських ножів, дотримуючись кращих традицій японського виготовлення ножів. Сьогодні Сукенарі відомий своєю роботою з різною суперсталлю.
Рекомендації:
Вимийте й висушите ніж мікрофібровою серветкою відразу після використання. Уникайте розрізування на кості, заморожені продукти, кісточки твердих фруктів.
Рекомендується поверхня для різання: дерево, прогумовані дошки й високоякісні композити, а також якісні пластмаси, такі як поліетилен, забезпечують приймаються ріжучі поверхні й допомагають захистити лезо ножа. УНИКАЙТЕ скла, металу, стільниць і інших твердих поверхонь.
Ми рекомендуємо точити всі якісні японські ножі на точильних каменях, тому що ми певен, що вони найкраще підходять для ваших ножів.