• Під замовлення
  • Ніж Sukenari ZDP-189 Mirror Damascus Kiritsuke Purpleheart, 21см

    • Sukenari (Японія)
      SKG1621-P
      23 464.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський ніж ручної роботи Sukenari ZDP-189 Mirror Damascus Kiritsuke Gyuto

Тип ножа: Kiritsuke-Gyuto (Кіріцуке)

Довжина клинка: 210 мм

Обоюдогострий клинок 50/50 (двостороннє заточення)

Сталь клинка: 

 - Hagane (Core Steel): ZDP-189

 - Jigane (облицювання): нержавіюча сталь

Твердість: 65 HRC

Ручне кування, ручне шліфування, ручне заточення

Обробка леза:

 - Damascus

 - Kyomen (Mirror)

Рукоять:

 - Спеціальна ручка преміум-класу

 - Форма: Hachikaku (восьмикутна)

 - Больстер: Ріг буйвола

 - Матеріал рукояті: Purpleheart wood

Піхви з дерева світлого кольору

Гравірування ( попереду): на японському кандзі « Trademark Sukenari ZDP189 » (登録 佑 成 ZDP189)

Гравірування (позаду): на японському кандзі «Super Steel» (超 鋼).

Виробник: Sukenari Japan (Toyama-shi, Toyama Prefecture)

Це краща модель ZDP-189 Kiritsuke-Gyuto з Sukenari  ручної роботи з гарною й бездоганною обробкою з дамаського клинка й гарною й важкодоступною рукояткою з дерева Purpleheart wood, з болестером з рога буйвола. Здрібнювання чудове, а якість посадки й обробки надзвичайно високі. Сталь ZDP-189, піддана термообробці до 65 HRC, забезпечує виняткову товщину краю й неперевершену стійкість краю. Ніж оглушливий і надзвичайно ефективний. Виробництво вкрай обмежене, і час очікування в середньому становить один рік після розпродажу.

ZDP-189 - це суперсталь Hitachi з надзвичайно високим змістом вуглецю й хрому. Сталь може досягати надзвичайно високої твердості, що дозволяє деяким майстрам гартувати ніж до 67HRC. 

Sukenari - невеликий ремісничий виробник ножів з японського міста Тойома. Заснована в 1933 році Фідзікічі Ханакі, компанія Sukenari прославилася в Японії своїми кутими ножами хоняки, однієї із самих складних технік кування. Тепер у руках Ханакі 3-го покоління - п. Nobuo Hanaki, Сукенарі постійно розширює границі можливостей кухарських ножів, дотримуючись кращих традицій японського виготовлення ножів. Сьогодні Сукенарі відомий своєю роботою з різною суперсталлю.

Рекомендації:

Вимийте й висушите ніж мікрофібровою серветкою відразу після використання. Уникайте розрізування на кості, заморожені продукти, кісточки твердих фруктів.

Рекомендується поверхню для різання: дерево, прогумовані дошки й високоякісні композити, а також якісні пластмаси, такі як поліетилен, забезпечують приймаються ріжучі поверхні й допомагають захистити лезо ножа. УНИКАЙТЕ скла, металу, стільниць і інших твердих поверхонь.

Ми рекомендуємо точити всі якісні японські ножі на точильних каменях, тому що ми певен, що вони найкраще підходять для ваших ножів. 

Покупці цього товару також вибирають

Поставити питання Написати відгук