Ніж Кухарський Шеф Kanetsugu Pro-J 6006, 230мм
-
6006
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J 6006
Тип ножа: Кухарський Шеф-Ніж
Довжина леза: 230 мм
Кількість шарів: 3 шару
Обкладки: Laminated AUS-2
Матеріал серцевини клинка: сталь ZA-18
Твердість по шкалі Роквелла (Hrc) : 60-61
Заточення: двостороння симетрична, Convex Grind
Кут заточення: 15 градусів
Матеріал рукоятки: Pakka wood
Країна виробник: Японія
Після багаторічних досліджень і розробок по створенню кухонних ножів з максимальною продуктивністю й практичністю, п. Кавамура (президент Kanetsugu), нарешті, досягся цієї мети своєю інноваційною новою серією ножів Pro J. П. Кавамура вибрав спеціальну високоякісну нержавіючу сталь ZA-18 від Aichi Steel Corporation. Він був розроблений, щоб перевершити й конкурувати з дуже популярним VG-10 і має аналогічний хімічний склад, але містить у собі більше вуглецю (1,20% проти 1,05%), хрому (18,0% проти 15,5%), молібдену (1,50% проти. 1,20%) і кобальту (1,80% проти 1,5%). Це приводить до кращої корозійної стійкості й довговічності, чому VG-10, а також дозволяє досягтися більш високу твердість по Роквеллу, але бути менш тендітної. П. Кавамура ретельно протестував цю сталь, перш ніж розв'язав використовувати її для серії Pro J, і був вражений її неймовірної ріжучою здатністю й потенціалом.
Серія ножів Kanetsugu Pro J - це перші кухонні ножі для використання цієї нової сталі ZA-18, тому ми раді представити їх нашим клієнтам. Ріжуча крайка ZA-18 затиснута між двома шарами нержавіючої стали AUS-2 для подальшого підвищення ударної в'язкості й ударостійкості леза. У процесі термообробки він гартується й прохолоджується при -70 ° C, щоб максимізувати міцність, різкість краю й утримання краю (HRc 60-61). Лезо має унікальну текстуру «Зубчастий візерунок» Tsuchime, променевий розмір і форма ямок не тільки привабливі, але також допомагають запобігти прилипання їжі до леза під час різання. Лезо відрізняється відомим випуском опуклого леза Хамагурі-Ба, відомим Kanetsugu, який разом з тонко здрібненим краєм забезпечує відмінну ріжучу здатність і різкість краю. Ніж використовує рукоять виконану із чорного pakkawood (просочений смолою деревний композит), який ергономічно спроектований так, щоб він добре підходив для руки.
П. Кавамура дуже певен у різкості й різанню своїх нових ножів Z-18 з кобальту з нержавіючої сталі Pro J. Ми вважаємо, що ці новаторські ножі забезпечують зовсім новий і різноманітний досвід різання, який, безсумнівно, уразить власників цих ножів.