• Ніж Кухарський Шеф Kanetsugu Pro-J 6006, 230мм

    • 6006
      8 058.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J 6006

Тип ножа: Кухарський Шеф-Ніж

Довжина леза: 230 мм

Кількість шарів: 3 шару

Обкладки: Laminated AUS-2

Матеріал серцевини клинка: сталь ZA-18

Твердість по шкалі Роквелла (Hrc) : 60-61

Заточення: двостороння симетрична, Convex Grind

Кут заточення: 15 градусів

Матеріал рукоятки: Pakka wood

Країна виробник: Японія

Після багаторічних досліджень і розробок по створенню кухонних ножів з максимальною продуктивністю й практичністю, п. Кавамура (президент Kanetsugu), нарешті, досягся цієї мети своєю інноваційною новою серією ножів Pro J. П. Кавамура вибрав спеціальну високоякісну нержавіючу сталь ZA-18 від Aichi Steel Corporation. Він був розроблений, щоб перевершити й конкурувати з дуже популярним VG-10 і має аналогічний хімічний склад, але містить у собі більше вуглецю (1,20% проти 1,05%), хрому (18,0% проти 15,5%), молібдену (1,50% проти. 1,20%) і кобальту (1,80% проти 1,5%). Це приводить до кращої корозійної стійкості й довговічності, чому VG-10, а також дозволяє досягтися більш високу твердість по Роквеллу, але бути менш тендітної. П. Кавамура ретельно протестував цю сталь, перш ніж розв'язав використовувати її для серії Pro J, і був вражений її неймовірної ріжучою здатністю й потенціалом.

Серія ножів Kanetsugu Pro J - це перші кухонні ножі для використання цієї нової сталі ZA-18, тому ми раді представити їх нашим клієнтам. Ріжуча крайка ZA-18 затиснута між двома шарами нержавіючої стали AUS-2 для подальшого підвищення ударної в'язкості й ударостійкості леза. У процесі термообробки він гартується й прохолоджується при -70 ° C, щоб максимізувати міцність, різкість краю й утримання краю (HRc 60-61). Лезо має унікальну текстуру «Зубчастий візерунок» Tsuchime, променевий розмір і форма ямок не тільки привабливі, але також допомагають запобігти прилипання їжі до леза під час різання. Лезо відрізняється відомим випуском опуклого леза Хамагурі-Ба, відомим Kanetsugu, який разом з тонко здрібненим краєм забезпечує відмінну ріжучу здатність і різкість краю. Ніж використовує рукоять виконану із чорного pakkawood (просочений смолою деревний композит), який ергономічно спроектований так, щоб він добре підходив для руки.

П. Кавамура дуже певен у різкості й різанню своїх нових ножів Z-18 з кобальту з нержавіючої сталі Pro J. Ми вважаємо, що ці новаторські ножі забезпечують зовсім новий і різноманітний досвід різання, який, безсумнівно, уразить власників цих ножів.

Поставити питання Написати відгук