Ножі Hokiyama (Японія)
Типовими продуктами HOKIYAMA CUTLERY Co., Ltd. є кухонні ножі й різні ріжучі інструменти, використовуються в лісовому господарстві, сільському господарстві й садівництві. Вироби викувані й належним чином термооброблені кваліфікованим майстром, а їх якість перевірена професійними користувачами на роботі. За свою репутацію «TOSA Cutlery» був затверджений у якості офіційного місцевого бренда японським патентним відомством в 2007 році. Столові прилади Hokiyama були засновані в 1919 році й розташовані в центрі префектури Коти, острів Сікоку, Японія. Префектура називалася провінцією TOSA до періоду Едо. Ґрунтуючись на традиційних методах виготовлення ножів, ми розробили й удосконалили нашу основну технологію «рулонне кування» і нагромадили різні технологічні ноу-хау з 70-х років.
У середині 80-х революційний прорив у керамічній технології подарував Hokiyama можливість почати виробництво керамічних ножів з лезами. Зараз ринок керамічних ножів росте по усьому світу.
Наприкінці 90-х нам удалося створити оригінальну багатошарову листову сталь із дамаської сталі шляхом комбінації методу механічної прокатки й традиційного ручного кування. Оригінальний лист матеріалу Damask і прикладні ножі Damask були виставлені на виставці Koln Messe у Німеччині в 2001 році.
За цей час ми невпинно працювали над оптимізацією заточення, шліфуванням робота й продовжували освоювати нові матеріали для леза й захоплення. И сьогодні ми з гордістю представляємо серію продуктів «Зроблене в Японії», у тому числі новітні ножі з нержавіючої сталі SAKON RYUGA і зовсім нові інноваційні кухонні ножі за назвою «SAKON +».