• -20%
  • Кухонний ніж Tojiro Basic Damascus F-330 Накірі, 16.5см

    • F-330
      4 799.00грн 3 849.00грн
    • Доставка
      • Новою поштою
      Оплата
      • Готівкою при отриманні
      • Оплата банківською карткою
      • Безготівковий розрахунок
      Захист споживача
      • Оригінальна продукція
      • Офіційна гарантія
      • Повернення на протязі 14 днів

Японський кухонний ніж Tojiro Basic Damascus F-330

Тип ножа: Накірі

Довжина леза: 165 мм

Матеріал леза: Дамаська сталь 37 шарів, VG-10 

Твердість сталі: 61 HRC

Тип клинка: Двостороннє заточення

Матеріал ручки: Ламінат дерево Pakkawood

Зроблене в Японії

Рекомендація із застосування

Tojiro Basic Damascus F-330 - традиційний японський кухонний ніж Nakiri який створений для овочів, фруктів і зелені, але цей ніж дуже зручно використовувати і для мяса. Він поєднує в собі функції кухарського ножа з універсальністю ножа для овочів і зелені. Ширина японського ножа Nakiri дозволяє плавним рухом нарізати великі продукти і швидко перекладати їх в салатник або сковорідку. Тонке прямокутне лезо особливо корисне для нарізання жорстких овочів, таких як морква або японська редиска, на довгі скибочки.

Справжній багатошаровий клинок, виготовлений за тим самим виробничим процесом, що й японський меч. Він дуже точний і має чудову гостроту. Посилена ламінована ручка дуже довговічна та міцна, не деформується та стійка до зносу з часом. Підходить для професійного і домашнього використання.

Ножі Tojiro - високоякісні японські кухонні ножі виконані в традиційному стилі вмілими, досвідченими майстрами із трепетною увагою до дрібниць. Кухонні ножі Tojiro мають як сучасні, так і традиційні переваги, що в підсумку дає прекрасні антрикорозійні властивості, легкість заточення й разючу гостроту тривалий час! Заточення проводиться кращими майстрами японії! У нас є більш 5 виробничих процесів для заточення в цій серії й ми готові витратити багато часу для чудового результату й разюча гострота гарантується від Вашого першого використання. Саме тому ножі Tojiro одержали широке поширення на кухнях ресторанів, кафе й харчових виробництв, і стали незамінними помічниками й улюбленими ножами професійних Шеф кухарів по усьому світу! Ми прагли б порекомендувати Вам Ваш перший японський ніж Tojiro.

Поставити питання Написати відгук