- Наявність уточнюйте
Ніж KAI SHUN PREMIER TIM MALZER TDM-0771 Kiritsuke, 20см
-
TDM-0771
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Ніж кухонний KAI SHUN PREMIER TIM MALZER TDM-0771
Тип ножа: Kiritsuke
Довжина клинка: 20 см
Довжина рукоять: 12 см
Матеріал клинка: 32-шарова Дамаська сталь, VG-MAX
Твердість клинка (HRC): 61
Матеріал рукояті: Ламіноване дерево горіх
Кіріцуке - це ніж, поєднує в собі дизайн і особливості японських усуба і онагіба. Усуба використовується для нарізки овочів, а онагіба - для сирої риби, наприклад, при готуванні суши. Таким чином, кіріцуке можна використовувати для безлічі різних завдань на кухні: для різання овочів, м'яса й риби. Зворотний танто-профіль робить наконечник дуже гнучким і ідеальним для більш складних завдань.
Ніж заточений по обидва боки й виготовлений зі сталі VG MAX Steel з твердістю 61 (± 1) HRC і має 32 шару дамаської сталі. Таким чином, сталь довго зберігає свою гостроту. Дамаська сталь також робить кожний ніж унікальним. Спеціальна матова ручка цієї спеціальної серії, як і звичайні ножі з колекції Tim Mälzer Premier, зроблена з горіхового дерева. Порода дерева з яскраво вираженим малюнком. И вологостійкий завдяки обробці смолою. Рукоять традиційної японської каштанової форми зручно лежить у руці й забезпечує надійне захоплення при використанні ножа. Конструкція з повним виступом забезпечує стабільність і баланс між лезом і рукояттю.
Для виконання кожного ножа потрібно не менш 100 етапів ручної роботи, матеріали, які використовує Shun, є одними із самих передових у галузі. У цій серії використовується сталевий сердечник VG10 з багатошаровою сталевою оболонкою. Усі ножі викувані вручну з використанням техніки, відомої як «цучіме». Ця гарна обробка знижує опір при різанні, запобігаючи прилипання їжі до леза. Ультратонкі краї леза зберігають міцну й гостру, як бритва, крайку для точної обробки обробної дошки. Кожне лезо має ріжучий сердечник з фірмової «суперстали» VG-MAX компанії Shun, що дозволяє втримувати прецизійну крайку. Багатошарове облицювання з дамаської тканини підтримує серцевину й забезпечує додатковий захист від плям. У краю леза, де зустрічаються сталі, Утворюється хвиляста лінія - подібна хамону, що утворюється при загартуванні самурайських мечів з використанням традиційної техніки випалу глини. Кута обробка Tsuchime діє як серія порожнин у землі, знижуючи опір. Рукоять зручно лежи в руці, а рельєфна торцева кришка додає балансу надійності й краси.
Супутні товари:
- Chef's Choice (США)CH/1520
- Chef's Choice (США)CH/316