- Наявність уточнюйте
Японський ніж KAI Seki Magoroku Red Wood MGR-0155D Деба, 15.5см
-
MGR-0155D
- Доставка
- Новою поштою
- Готівкою при отриманні
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
- Повернення на протязі 14 днів
-
Японський традиційний ніж KAI MGR-0155D Seki Magoroku Red Wood
Тип ножа: Деба
Довжина леза: 15,5 см
Довжина ручки: 12,0 см
Матеріал леза: полірована високоякісна нерж. сталь
Заточка: однобічна
Рукоятка: із цінної червоної деревини, відполірована й просочена маслом.
Твердість леза: 58 ± 1 HRC
Країна виробник: Японія
Застосування: Для риби, крабів, лобстерів, морепродуктів та іншого.
Ніж KAI Seki Magoroku Red Wood Deba MGR-0155D – кухонний ніж для оброблення риби від виробника Кай, має широке і товсте лезо довжиною 15 см, передня частина якого використовується для оброблення й нарізки філе риби на точні й порціонні скибочки, а задня частина для рубання риби з костями. Професійний ніж для оброблення риби виконаний з високоякісної сталі спеціальною товщини з однобічним заточенням і нагадує маленьку кухонну сокирку. Технічно, виконаний бездоганно, у властивому для серії Seki Magoroku дизайнерському стилі на основі стародавніх японських традицій підроблення мечів, з удосконаленими тенденціями сьогоднішнього часу, має зручну рукоять із натуральної цінної деревини й чорне кріпильне поліпропіленове кільце в клинка. Цей винятковий японський ніж допоможе бездоганно оформити ресторанні блюда й принести неймовірне задоволення при нарізці філе й обробленню тушок риби й морепродуктів.
Супутні товари:
- Chef's Choice (США)CH/1520
- Chef's Choice (США)CH/316