Ножі Kanetsugu

Kanetsugu - японські кухонні ножі, нащадки самурайських мечів, поєднуючі в собі традиції й майстерність японських ножових майстрів із сучасними технологіями!

Немає жодного товару в цьому розділі.

Ножі Kanetsugu — унікальні японські кухонні ножі, поєднуючі в собі гостроту качані з самими передовими технологіями виготовлення ножів. Виготовлення ножів Kanetsugu засноване на японських традиціях і прадавніх техніках ковальської майстерності, передається з покоління в покоління на протязі от уже 660 років. Літопис Kanetsugu веде свій початок з епохи Teiwa (1345–1349), в ці роки династія майстрів-зброярів Кавамура почала робити легендарні качані Січи (довгі японські мечі), і уже тоді вони носили горде ім'я Kanetsugu. SEKI KANETSUGU CUTLERY CO LTD засновано в 1918 році. На сьогоднішній день власником компанії є Кавамура Міцуасі - справжній нащадок прадавнього роду зброярів, що славився своїми виробами на всю Японію. Ножі Kanetsugu проводяться тільки в Японії, у місті Січи, і імпортуються по усьому світу.

Одне з гідностей ножів Kanetsugu – кріообробка клинка (витримування при низькій температурі -70 градусів), а також Convex-заточення (лінзоподібне заточення) ріжучою крайки, що дає дуже стійку до бічних навантажень ріжучу крайку, чому самим забезпечується ідеальний зріз і продовжується стійкість заточення клинка. Kanetsugu - надгострі професійні ножі, які неймовірно популярні в усьому світі. Ергономічні рукояті з деревини й пластику не бояться води й не сковзають навіть у мокрій руці. Рукояті з нержавіючої сталі також мають протиковзкий рельєф.

У справжнє час ножі Kanetsugu представлені декількома серіями ножів, відмінних друг від друга не тільки по зовнішньому вигляду, але й по складу матеріалів. При цьому кожний виріб має особливі видатні якості, якими так пишається компанія. Ножі Kanetsugu є просто унікальним по кількості властивостей і розв'язків, які й забезпечують найвища якість цих ножів.

Kanetsugu Pro-M відрізняються ергономічним дизайном. Рукоять круглої форми виконана із чорного дерева, добре збалансована й прекрасно лягає в долоню. Лезо виготовляється зі сплаву високовуглецевої нержавіючої стали й молібдену, заточення доведене до дзеркального блиску методом полірування. Нестандартна форма леза – з однієї сторони опукла поверхня й плоска з інший, ідеально допомагає впоратися з нарізкою будь-яких продуктів, уникаючи їх прилипання до леза (плоска - ліва сторона клинка, легку опуклу лінзовидність має права сторона клинка). Це дуже характерно для кращих японських клинків.

Kanetsugu Pro-S також мають лінзоподібну форму леза, що забезпечують менший відсоток прилипання шматочків при шинкуванні продуктів. Рукоять і лезо в цій серії виконані з молібденової сталі з підвищеним вмістом вуглецю. Рукоять вдало пророблена в плані ергономіки й виготовлена з гігієнічного й неслизького матеріалу, тому вона комфортно розташовується навіть у мокрій руці. Ця серія спеціально розроблена для кафе, ресторанів і інших закладів, де необхідне дотримання строгих норм гігієни.

Kanetsugu Pro-J ріжуча крайка ZA-18 затиснута між двома шарами нержавіючої стали AUS-2 для подальшого підвищення ударної в'язкості й ударостійкості леза. У процесі термообробки він гартується й прохолоджується при -70 ° C, щоб максимізувати міцність, різкість краю й утримання краю (HRc 60-61). Лезо має унікальну текстуру «Зубчастий візерунок» Tsuchime, випадковий розмір і форма ямок не тільки привабливі, але також допомагають запобігти прилипання їжі до леза під час різання. Лезо відрізняється відомим випуском опуклого леза Хамагурі-Ба. Рукоять виконана із чорного pakkawood (просочений смолою деревний композит), який ергономічно спроектований так, щоб він добре підходив для руки.

Kanetsugu Saiun Damascus виготовлені з 33-х шаровий стали. Центральний ріжучий шар з кобальтової сталі VG-10 загартований на твердість 60-61HRC. Клинки ножів Kanetsugu Saiun піддають низькотемпературній обробці (температура охолодження -70 ℃) , це дозволяє заточувати клинки на дуже високу гостроту й дозволяє їм зберігати цю гостроту максимально тривалий час. Обкладки зі сталі Дамаск надають клинку неповторний зовнішній вигляд і служать для зміцнення центрального ріжучого шару стильного кухонного “воїна”.

Kanetsugu Color Select дуже зручна для колірного розмежування ножів по їхнім застосуванню. Такий колірний поділ не дозволить поплутати вид використовуються ножів і відповідно уникнути змішання заходів шаткуються інгредієнтів. Кожний вид ножів випускається в п'ятьох колірних варіаціях.

Kanetsugu Zuiun - серія елітних ножів випущена на честь 100-літнього ювілею компанії Kanetsugu. Лезо ножа - порошкова сталь SPG2 Damascus steel з гарними візерунками. Порошкова нержавіюча швидкорізальна сталь перевершує по всіх чотирьом основним умовам для леза: «високий рівень твердості, високий рівень ударної в'язкості, стійкість до стирання й корозійна стійкість». Чудова сталь японських ножів Kanetsugu Zuiun мають V-образне заточення леза Hamaguri-ba, саме так заточені японські бойові мечі.  Як така, ідеальна різкість, а також довговічність зазначеної різкості гарантовані. У якості матеріалу рукояті використовується ламіноване армоване дерево із сьома кутами, стильна дизайнерська обробка, яку легко захоплювати, і відчуття японської атмосфери.

Ножі Kanetsugu - ідеальне співвідношення справжнього японської якості й ціни. Вибираючи ножі Kanetsugu, ви вибираєте справжнє японську якість загартоване століттями!

В інтернет-магазині ProfiMax, представлений різноманітний асортименти кращих японських кухонних ножів, і в нас Ви можете купити кухонні ножі Kanetsugu, по самим кращим цінам у Києві й усій Україні: Дніпропетровськ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Полтава, Черкаси, Суми, Львов, Кіровоград, Чернігів, Рівне, Хмельницький, Ужгород, Луцьк, Вінниця, Івано-Франківськ, Житомир, Маріуполь, Чернівці, Тернопіль, Бердянськ, Кривій Ріг, Кременчук, Херсон, Миколаїв.