Термоконтейнери

Призначення, вибір, відкликання, виробники

Термоконтейнери

Кейтерінг - новий напрямок громадського харчування, на українському ринку з'явилося не дуже давно, але вже завоювало більшу популярність. Щоб організувати виїзне харчування, насамперед, необхідно подбати про транспортування готових блюд, про їхню санітарну безпеку, схоронність зовнішнього вигляду й смакових якостей.

Термоконтейнери турецького поризводителя AVA Plastik і OZTI, є надійним, оптимальним розв'язком для перевезення й зберігання абсолютно всіх продуктів і не харчових у тому числі. З їхньою допомогою здійснюється доставка блюд до крапок продажу, або прямо до клієнтів. Завдяки термобоксу їжа зберігає свою первісну температуру (вона може бути замороженої, охолодженої або гарячої). Від термосів побутових промислові термоконтейнери відрізняються більшим об'ємом і діапазоном температур. Термоконтейнер зроблений з поліпропілену й спеціального ізоляційного матеріалу, завдяки цьому продукти тривалий час зберігають первісну температуру - протягом 3 годин втрати не більш 5 градусів. Вони прості у відході, їх можна мити в посудомийці. Термоконтейнери AVA plastik витримують температуру від +100 до -40ос. Покупка такого встаткування, позбавить від необхідності здобувати для крапок продажів додаткове холодильне встаткування й мікрохвильові печі.

Термоконтейнери - як вибрати, де купити

Перш ніж купити термоконтейнер, необхідно ознайомитися з його основними параметрами.

- призначення: у деяких виробників представлені термобокси окремо для м'яса, риби. Однак найбільш затребуваними є термоконтейнери універсальні, які можна використовувати по необхідності для всіх видів продуктів;

- внутрішній об'єм і розмір боксів: навіть якщо термоконтейнер зовні виглядає містким, важливо уточнити ці параметри, оскільки це можуть бути всього лише широкі стінки;

- мінімальна й максимальна температура продукту, при якій можна помістити його в термобокс;

- кількість гастроємностей: є термоконтейнери з однієї великий гастроємністю, а є й з декількома;

- втрата холоду й тепла в годину: при транспортуванні контейнера на більші відстані необхідні термоконтейнери з мінімальним показником втрат.

В інтернет-магазині ProfiMax, Ви зможете легко й швидко купити необхідні Вам термоконтейнери AVA Plastik і OZTI, по найкращій ціні в Києві й усій Україні: Дніпропетровськ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Полтава, Черкаси, Суми, Львов, Кіровоград, Чернігів, Рівне, Хмельницький, Ужгород, Луцьк, Вінниця, Івано-Франківськ, Житомир, Маріуполь, Чернівці, Тернопіль, Бердянськ, Кривій Ріг, Кременчук, Херсон, Миколаїв і інші. Також ми гарантуємо максимально швидку доставку в будь-яке місто України.

 

Написати відгук